A legkínosabb próbálkozások egy kapcsolat megmentéséért

párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor az egyik fél véget akar vetni egy kapcsolatnak, a másik pedig még nem, gyakran következik be pánikhelyzet. Hogy ilyenkor ne próbálkozz olyannal, amit később megbánnál, összegyűjtöttünk néhány tanulságos esetet - pasik elbeszéléseiből.

1. Éld ki magad!

Thinkstock
Thinkstock

Gábor, szerkesztő (28)

"A legrosszabb, amit nőtől hallottam ilyenkor, az egyben szívbemarkoló is volt. Egy hosszú kapcsolat után történt, mindkettőnknek az volt az első igazi, évekig tartott. Aztán bennem elmúlt a szerelem, benne viszont még nem... Szakításkor felajánlotta, hogy ő vár rám, 'éljem ki magam', túl korán találkoztunk, satöbbi. Aztán majd ha 'megjön az eszem', akkor folytatjuk. Éreztem ebből, hogy mennyire szeret, de akkor is butaság volt."

2. Tudom, hogy szeretsz!

Robi, filmes (33)

"A legsúlyosabb ilyen sztorim már szinte pszichiátriai eset. Nem tartott túl sokáig a kapcsolat, pár hónapig, de a lány nagyon beleélte magát. Csüngött rajtam, mintha évek óta járnánk, vagy a férje lennék, megfojtott a túlzott ragaszkodással és az ebből következő hisztikkel. Amikor pedig végül kirúgtam, egyszerűen nem vett tudomást róla. Közölte, hogy ő tudja, hogy én szeretem őt, és ezt nem fogadja el. Nem hittem a fülemnek. Ráadásul ezt később is folytatta, úgy tett, mintha semmi se történt volna, a csúcs pedig a végén az volt, amikor már inkább egyáltalán nem kerestem őt, és ezt egy üzenetben így magyarázta: 'az, hogy nem keresel, egyértelmű jele annak, hogy még mindig érdekellek'."


3. Lefeküdhetsz vele!

Iván, külkereskedő (38)

"Engem egyszer majdnem sikerült visszafordítani egy ilyen dumával, sőt pár héttel el is tolódott a szakítás, de aztán végül mégsem maradt el. Összejöttem egy másik lánnyal, és emiatt akartam véget vetni az előző kapcsolatomnak. Ő pedig annyira kétségbeesett ettől, hogy sikerült azzal próbálkoznia, hogy én szexelhetek a másik csajjal, ha együtt maradok vele. Gyenge voltam és elsőre belementem, de aztán észbe kaptam gyorsan, ez senkinek se lett volna jó úgy."


4. Engem senki se szeret!

Thinkstock
Thinkstock

Csaba, vendéglátós (30)

"Kimondottan kínos mondatokra nem emlékszem a 'pályafutásom' során, de az több lánnyal is előfordult, hogy mikor szakítottam velük, elkezdték magukat sajnáltatni. Nem tudom, hogy azért-e, hogy maradjunk együtt, ha igen, akkor alaposan melléfogtak vele. Olyan dumák jöttek, hogy 'mindig ez történik velem', 'engem senki se szeret', 'velem mindig kiszúrnak a pasik' és a többi. Sajnáltam őket, de ettől csak tehetetlennek éreztem magam, másnak nem."


5. Költözzünk össze!

Tamás, menedzser (33)

"Ha nem működik egy kapcsolat, miért gondolják azt bizonyos nők, hogy a kapcsolat szorosabbra fűzésétől majd működni fog? Egyik barátnőmmel már látványosan nem volt jó a dolog, állandóan veszekedtünk, millió problémánk volt, nem értettük meg egymást. Mondtam, hogy ennek így nincs értelme, inkább hagyjuk abba. Erre ő felajánlotta, hogy költözzünk össze. Azt hittem, rosszul hallok! Merthogy együtt lakva majd közelebb kerülünk és jobban megismerjük egymást... Mi van??? Ennél csak az a súlyosabb, ami egy házas haverommal történt: neki a válás ellenszeréül ajánlotta fel a felesége, hogy csináljanak gyereket."


Még több pasivélemény a témában este 22.00 után itt a Life.hu-n a LifeNight különkiadásban.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.