házasság párkapcsolat színész szupermodell Miranda Kerr Orlando Bloom szerelem tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miranda Kerr a világ egyik legszebb modellje, de jól tudja, hogy az előnyös külső nem elég ahhoz, hogy megtartsa férjét.

Az ausztrál szépség a napokban Craig Ferguson műsorában mesélt arról, milyen trükköket tanított neki a nagymamája a férfiakkal kapcsolatban. "Tegyél fel egy leheletnyi sminket, és vegyél fel egy szexis fehérneműt. Ha ezt betartod, a férjed is melletted marad" - idézte Miranda nagymamája szavait. "A férfiak elég vizuális típusok, a látottakkal lehet hatni rájuk" - vallja a szépséges modell az elmélettel kapcsolatban.

Orlando Bloom felesége azt is elárulta, néha tart privát show-t a férjének otthon, fehérneműben. Akkor viszont nagyon ideges, ha Orlando egyszer-egyszer megnézi őt a kifutón. "Általában nem okoz gondot fehérneműt viselni, és abban végigvonulni, de ha Orlando és a barátaink is ott ülnek a közönség sorai között, akkor ideges leszek" - tette hozzá Miranda.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.