Nguyen Anh Quan párkapcsolat szerelem párbaj The Voice Solt Klaudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párbajban egymás ellenfele volt Nguyen Anh Quan és Solt Klaudia, akik azóta szinte minden idejüket együtt töltik - írja a BorsOnline.

A vietnámi versenyzőt, akit múlt héten Caramel továbbjuttatott a Voice következő fordulójába, karácsonykor már be is mutatta szüleinek egykori párbajellenfele, Solt Klaudia - tudta meg a BorsOnline. A versenyzők szemérmesen nyilatkoztak kapcsolatukról. Klaudia szerint még az sem ártott egymás iránti érzelmeiknek, hogy Quan kiejtette őt a párbaj során.

Azt viszont egyelőre sem ő, sem Quan nem tudja, mi lesz ebből a kapcsolatból. Az biztos, hogy nagyon közel kerültek egymáshoz, de Klaudia nem szeretné elrontani azt a barátságot, ami kialakult közöttük. Quan szerint hihetetlen összhang van közöttük, minden nap találkoznak, és reméli, hogy ez így is marad. "Nagyon jól működünk együtt, és majd kiderül, hogy merre tart a dolog" - nyilatkozta a versenyben maradt énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.