Harmadszorra is oltár elé áll a plasztikkirálynő

házasság eljegyzés Katie Price
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Katie Price már túl van két elfuserált házasságon, de úgy tűnik, a modell nem tanul a hibáiból. Újdonsült barátjával még csak két hónapja ismerik egymást, de máris eljegyezték egymást, és már az esküvőt tervezgetik.

Jordan vőlegénye, a 25 éves Kieran Hayler karácsonykor kérte meg kedvese kezét, és a pletykák szerint már a Karib-szigetekre is elutaztak, hogy megtalálják a tökéletes helyszínt menyegzőjük számára. Úgy tervezik, hogy szűk baráti körben ünneplik meg egybekelésüket, de amint visszatérnek a szigetekről, rendeznek egy nagy nyilvános bulit is a sajtó kedvéért.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Habár Katie legtöbb barátja szkeptikusan áll a glamourlány terveihez, a celeb nem tartja hibának kapcsolata komolyra fordulását: "Kieran és én már beszéltünk párszor a házasságról, mielőtt karácsonykor megkérte volna a kezem. Egyszerűen helyesnek érzem a dolgot. Tudom, hogy néhányan nem hisznek benne, mert már hallották ezt tőlem korábban is, de az élet rövid és úgy gondolom, ha valamit helyesnek érzel, akkor cselekedni kell" - magyarázta Jordan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.