Az 50 éves Demi Moore legutóbb a 26 éves Vino Schnabellel járt, a fiúcska azonban hamar kiadta a botrányosan viselkedő színésznő útját. A sztár nem szomorkodott sokáig, pár hete egy újabb tinédzserrel, az olasz Piero Righettóval múlatta az időt a Karib-szigeteken. Most azonban úgy tűnik, hogy Russell Brand is bekerült Demi látókörébe, ő és Katy Perry exférje ugyanis együtt jógáznak.

Russell Brand, akinek mesterien kihelyezett csapdáiba időről időre belesétál Katy Perry, meditációs tanácsokkal látja el Demit, majd pedig a legjobb jógapozícióikat is megbeszélik. A két sztár párosa azonban igencsak nagy baleset lenne, ugyanis mindketten a botrányaikról, a furcsa és kínos helyzeteikről, valamint a rossz döntéseikről híresek. Egyelőre azonban Demi nem Branddel, hanem egy újabb huszonéves sráccal fűzi komolyabbra az ismeretséget.

Forrás: Facebook/Piero Righetto

A fiatal Piero Righetto a karib-tengeri pihenőjére kísérte el a színésznőt. A szállodai alkalmazottak és vendégek persze nem ismerték az olasz származású, de a spanyol Big Brother kilencedik szériájában szereplő srácot, így csak annyit mondtak, hogy Demi nyaralása alatt végig fiatal pasikkal hetyegett és ami még rosszabb, nagyon hangos is volt közben.

Demi ezek szerint úgy döntött, hogy nem szomorkodik tovább válása, valamint Ashton Kutcher és Mila Kunis mindent elsöprő szerelmi történetén, hanem beleveti magát a jóba, és megállás nélkül bulizik, pasizik.

Ha kíváncsi vagy Demi új játszópajtásának izmos hasára, less meg róla egy összeállítást a Napi hím oldalon!

Pasivélemény: Mit várnak a nők a pénisztől? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130130-szex-szerelem-parkapcsolat-mit-varnak-a-nok-a-penisztol.html Találkozott az élő Barbie és Kenhttp://www.life.hu/szeress/20130130-barbie-es-ken-elo-masai-talalkoztak-de-egyaltalan-nem-tetszettek.html Senkinek sem kell Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/szeress/20130129-amanda-seyfried-hugh-jackman-josh-harnett-es-eddie-redmayne-utan.html A tökéletes fallosz titka (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130129-szex-szerelem-parkapcsolat-a-tokeletes-fallosz-titka-amit.html Pasivélemény: Nyilvános szex, forró élvezet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130129-szex-szerelem-parkapcsolat-nyilvanos-szex-forrobb-elvezet-18.html Szex nyilvánosan - Te bevállalnád? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130128-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-masok-szeme-lattara.html