párkapcsolat szex férfi LifeNight szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak pasitípusok, akiktől szexuálisan jobb, ha távol tartja magát a nő, mert például az illető megrögzött hazudozó, jegygyűrűt visel, vagy épp pont akkor nincs ott, amikor szükség lenne rá. A Life.hu által megkérdezett két férfi közül az egyik azt árulja el, mit tesz, ha csak szexet akar a partnerétől, a másik pedig megosztotta velünk, hogy mi történhet akkor, ha a pasi félrelép a felesége mellett.  

Sok nő beleesik abba a csapdába, hogy bár tisztában van azzal, hogy milyen férfiaktól tartsa távol magát, mégis hajlamos újra belesétálni ugyanabba a csapdába. A kísértés nagy, sokszor úgy van vele az ember, hogy az egyéjszakás kaland belefér, aztán másnap jön a felismerés: mégsem kellett volna. A válaszra sem méltatott üzenetek, telefonhívások pedig csak még jobban aláássák egy nő önbecsülését, ahelyett, hogy előtte gondolkozott volna.

Thinkstock
Thinkstock

Tippünk: Intő jelek, hogy nem kellene szexelned vele



Tomi, áruszállító (24)

"Vannak olyan nők, akiktől csak szexet akarok, de őket is két csoportra osztom. Ha jobban vonzódom az illetőhöz, elhívom magamhoz, de ilyenkor se pazarolok túl sok időt a beszélgetésre. A hancúrozás után általában kimegyek a konyhába, és elkezdek szöszmötölni, vagy bekapcsolom a tévét, és jó eséllyel a csaj elalszik, mire visszamegyek. Ha tényleg csak egyéjszakás kalandot akarok, akkor inkább én ugrom fel a nőhöz, amiben az a legjobb, hogy bármilyen ürüggyel leléphetek. Tudom, hogy most sokan szemét alaknak tartanak, és igazából szívesen lennék őszinte, de az a tapasztalatom, ha már az elején elárulom a szándékaimat, 'Csak szexet akarok!', az kevés csajnál nyerő húzás."

Roland, tanácsadó (44)

"Több mint 10 éve kötöttem házasságot, amit nem igazán akartam, de jött a gyerek, és úgy éreztem, ez a kötelességem. A feleségemmel soha nem volt különösebben jó a szex, ráadásul időközben el is távolodtunk egymástól, mert az anyai teendők mellett nem maradt rám ideje. Úgy alakult, hogy egyszer-kétszer félreléptem az egyik lánnyal, akivel egy irodában dolgozom. Néhány héttel ezelőtt sírva hívott fel, hogy terhes, és eszembe ne jusson az abortusz, mert nem akarja elvetetni a babát. Sokkot kaptam a hírtől, és ha ez még nem lenne elég, pár napja odajött hozzám a nejem, és sugárzó arccal közölte, hogy gyereket vár. A szeretőm azóta nyaggat, hogy valljak színt a feleségemnek, és váljak el tőle. Most aztán nyakig benne ülök a szószban, és gőzöm sincs, hogyan tovább..."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.