Ötgyermekes nőt vett feleségül egy nyolcéves kisfiú

bizarr Dél-Afrika esküvő házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nyolcéves iskolás kisfiú feleségül vett egy 61 éves nőt. A szertartás megvolt, a frigyet azonban nem hálják el.

Furcsa házasságot kötött a minap egy dél-afrikai városban egy öltönyös kisfiú és egy fehér menyasszonyi ruhába öltözött asszony - tudósított a Sun. A kis Sanele Masilela száz vendég előtt húzta fel a gyűrűt az ötgyermekes édesanya Helen Shabangu ujjára, akinek egyébként már van férje. Az "ifjú pár" az eskütétel végén meg is csókolta egymást - a róluk készült képeket itt nézheted meg. Elmaradt viszont az anyakönyv aláírása, és nem is élnek majd együtt. Akkor mire volt jó a bizarr ceremónia?

Szerencsére szó sincs pedofíliáról, az egész csak játék. A kisfiú 46 éves édesanyja elmesélte, hogy Sanele nagyapja halála előtt arra kérte a gyereket, hogy házasodjon meg. Azért választotta Helent, mert nagyon szereti őt, de abban is biztos, hogy ha majd felnő, egy olyan lányt vesz el, aki korban jobban illik hozzá. A család úgy gondolja, ezzel a friggyel boldoggá tették az őseiket, és így biztosan nem történhet velük semmi rossz.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.