Hayden Panettiere színésznő eljegyzés párkapcsolat Vlagyimir Klicsko kibékülés bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal szőke színésznő és világbajnok bokszoló szerelme január óta alkot újra egy párt és azóta állítólag már el is jegyezték egymást.

A Hősök sztárja és a 13 évvel idősebb sportoló 2011 májusában szakítottak, két év együttlét után. Néhány hónappal ezelőtt azonban újra egymásra talált a furcsa páros és úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják közös jövőjüket.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A szerelmesek egy közös barátja kitálalt a sajtónak és elárulta, hogy Hayden és Klicskó már el is jegyezték egymást: "Nagyon kevesen tudnak róla és Hayden még a gyűrűjét sem viseli nyilvánosan" - mondta az ismerős.
Habár az apró termetű szőkeség és a közel 2 méteres bokszoló még azt is tagadta január közepén, hogy ismét egy pár lennének, a bennfentes állítja, hogy nyári esküvőre számíthatunk.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.