Játékból veszekedett barátnőjével Kamarás Iván?

barátnő színész Kamarás Iván Forma-1 kapcsolat veszekedés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak furcsa helyzetbe keveredett Kamarás Iván a vasárnapi Forma-1 Magyar Nagydíj estéjén. Szemtanúk ugyanis látni vélték, ahogyan a nyílt utcán összekapott kicsit jelenlegi kedvesével.

Kamarás Iván, aki a múlt héten elindult a Kékszalagon is, ahol szintén kellemetlen helyzetbe keveredett, vasárnap éjszaka részt vett egy exkluzív Forma-1-es partin. A Blikk információ szerint a 40 éves színész a barátnőjével érkezett a rendezvényre, az este azonban nem úgy alakult, ahogy tervezték.

Forrás: MTVA, Zih Zsolt
Forrás: MTVA, Zih Zsolt

Két szemtanú, egy külföldi és egy magyar vendég ugyanis látni vélték, hogy a páros elhagyja a rendezvény helyszínét, majd kicsit arrébb, a nyílt utcán veszekedni kezdenek. A lap megkereste a színészt, aki nem tagadta, hogy összetűzésbe keveredett szerelmével.

"A barátnőmmel voltam, szórakoztunk. Lehet, hogy távolról úgy tűnt, mintha húztam volna a haját, de csak játékból civakodtunk. Nem történt semmi durva dolog" - mondta el a színész a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.