Álomszép csipkecsodában ment férjhez Kelly Clarkson

esküvő házasság eljegyzés Kelly Clarkson intim család csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A romantikus szertartáson még az énekesnő édesanyja sem volt jelen.

Végre eljött Kelly Clarkson nagy napja. Az American Idol győztese és szerelme, Brandon Blockstock hétvégén, egy romantikus helyszínen összekötötték az életüket. A szertartás igazán intim volt, hiszen csak a menyasszony, a vőlegény és annak két gyermeke vett részt rajta - számol be a Daily Mail.

Forrás: Facebook/Kelly Clarkson
Forrás: Facebook/Kelly Clarkson

Kelly Clarkson menyasszonyi ruhában

Az énekesnő anyukája, Jeanne Taylor azt mondja, nem mérges, amiért ki kellett hagynia lánya esküvőjét. Ez volt a pár akarata, ők pedig rájuk hagyták. "A lényeg, hogy boldogok és minden úgy történt, ahogy eltervezték" - nyilatkozta az örömanya. Az interneten azonban ország-világ megcsodálhatta a gyönyörű arát, aki egy csodálatos, földig érő csipkeruhát választott a farmbéli esküvőre. Úgy tűnik, Kelly kedveli a csipkét, hiszen elbűvölő eljegyzési ruhája is hasonló volt.

Elbűvölő eljegyzési fotó Kelly Clarksonrólhttp://www.life.hu/szeress/20130821-kelly-clarkson-enekesno-es-volegenye-brandon-blackstock-hivatalos-eljegyzesi-fotoja.htmlMeztelenül pózolt Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/szeress/20131022-berki-krisztian-sportolo-meztelenul-pozolt-terhes-baratnoje-pamela-mellett.htmlPuskás Peti két lányt szerethttp://www.life.hu/szeress/20131022-puskas-peti-szinesz-egyszerre-csavarta-el-kovats-vera-enekesno-es.htmlDemcsák Zsuzsa elsöprő szerelemre vágyikhttp://www.life.hu/szeress/20131021-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-szerelemre-vagyik.htmlPasivélemény - Ha túl szexi a doktor nénihttp://www.life.hu/szeress/20131020-pasivelemeny-ha-tul-szexi-a-doki-ferfiak-arrol-hogy-elofordulte.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.