boldogság Demcsák Zsuzsa párkapcsolat szerelmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője 2012 októberében költözött el a férjétől, ám sokáig nem vágyott a férfiak társaságára. Legutóbb viszont már másképp nyilatkozott.

Demcsák Zsuzsa egy éve lépett ki a házasságából, és titokban elköltözött férjétől. A TV2 műsorvezetője sokáig nem is akart a férfiak közeledéséről hallani. Ez azonban nemrég megváltozott. A SzuperTV2-n futó Pimasz Úr ott alszik című műsorban elmondta, mennyire nehezen enged közel magához bárkit, de mostanában eljátszott már a gondolattal, milyen lenne, ha lenne egy társa.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"Nem foglalkozom a férfiakkal, de mostanság sokat töröm a fejem azon, hogy jó lenne gyengének lenni, jó lenne odabújni valakihez, akiben megbízhatok, akire számíthatok. Nem ragaszkodom a szerepleosztásokhoz, csak jó volna elgyengülni" - mondta a műsorvezetőnek. Hozzátette azt is, hogy már szinte nem is emlékszik arra, milyen az elsöprő szerelem, de szívesen venné, ha rá találna - idézi a szavait a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.