Hátborzongató házassági évfordulója volt Judynak

Judy meglepetés Párizs Groovehouse utazás házassági évforduló kiruccanás Disneyland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnője hatalmas meglepetést okozott párjának, akit Disneylandbe vitt egy kalandos házassági évfordulóra - tudta meg a Life.hu.

Judy fondorlatos tervet eszelt ki. Párját barátai segítségével kicsalta a reptérre és Balázs csak ott tudta meg, hogy pár óra múlva már Párizsban landolnak.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

"Balázst a barátaink - akik egyébként velünk jöttek Párizsba - megkérték, hogy vigye őket ki a reptérre. Közben én már felkészültem, összecsomagoltam és megelőzve őket kimentem Ferihegyre. Elbújtam egy oszlop mögé, és amikor megérkeztek, küldtem egy vicces SMS-t Balázsnak: 'Mi is utazunk?' - kérdeztem tőle. Mivel sokat viccelődünk egymással, Balázs azonnal vette a lapot: 'Gyere, megvárlak!'. Kapóra jött a válasza és abban a pillanatban elé ugrottam" - mesélte Judy, akinek olyan nagy meglepetést sikerült okoznia, hogy Balázs megszólalni sem tudott.

"Látni kellett volna az arcát, pár percig nem tért magához, csak ámult és bámult, mire tudatosult benne, hogy mi is utazunk a barátainkkal" - kuncogott Judy visszaemlékezve a meglepetés perceire.Az út további része is kalandos volt, mert Disneylandben ijesztőbbnél ijesztőbb hullámvasútszerű építményekre sikerült felülniük Judyéknak. Az énekesnő nagyon örült, hogy ilyen jól sikerült a szülinapi meglepetés és a kétéves házassági évfordulójuk megünneplése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.