Szerelmi bánatból menekült a Villába Simon

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
VV Charlotte RTL 2 ValóVilág 6 VV Simon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is jóravaló, fura gyerek volt a ValóVilág csodabogara, Simon. Ibrányban, a szülőfalujában legalábbis így vélekednek róla. 

A valóságshow játékosának édesapja a köztestületnél szolgált, szigorúan fogta két fiát, Simont és Krisztiánt - tudta meg a Bors.

Valamiért azonban családja nem szívesen nyilatkozik a srácról, nagyszülei és édesanyja egyenesen elzárkózott a nyilatkozattól. Ám a debreceni gimnázium diákjai és földrajztanárnője mégiscsak kikotyogott ezt-azt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A földrajztanárnő például elárulta, miért nem volt senki Simonnal a beköltöző show-n. "Simon kérte meg a rokonait, hogy ne menjenek az élő show-ra, mert nem akart kizökkenni a szerepéből."

"Simonnak nemrég ért véget egy hosszú kapcsolata, amit nagyon megszenvedett, ezért akart bemenni a Villába" – árulta el egy tizedikes diáklány. Vajon Charlotte mit szólna ehhez?

VV: Iza megcsókolta Zsoltothttp://www.life.hu/szeress/20140124-az-rtl-ii-valovilag-6-ban-vv-iza-megcsokolta-vv-zsoltot.htmlVV Teó kárt tett magában http://www.life.hu/gyogyulj/20140123-az-rtl-ii-valovilag-6-valosagshow-jaban-vv-alexa-tavozasa-miatt-vv-teo-kiborult-eltorte-a-kezet.htmlNői fehérneműben pózoltak a VV fiúihttp://www.life.hu/legykepben/20140122-az-rtl-ii-valovilagaban-vv-aurelio-vv-jozsi-vv-laci-vv-zsolt-vv-simon-noi-fehernemuben-pozolt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.