Hol vagy, te piros kabátos lány?

Forrás: Thinkstock -
keresés Valentin-nap szerelem piros szín kabát MOM Park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis túlzással a fél város keres egy piros kabátos lányt, akit december 6-án egy fiú látott a Telekom MOM Parkban található üzletében.

A sztori dióhéjban: a fiú még decemberben beleszeretett a lányba, akit azóta is keres – írja a 444.hu. Igazi csattanó lehetne, ha a december óta tartó 'nyomozás' Valentin-napján sikerrel zárulna. Éppen ezért a telekommunikációs cég úgy döntött, hogy ha a MOM Parkban található üzletében ma (február 14.) 15 óra és 16 óra között megjelenik az a bizonyos piros kabátos hölgy, semmiképp sem távozik üres kézzel, hiszen, ha úgy dönt, hogy hátat fordít a rajongójának, akkor is egy okostelefonnal gazdagodik, de mindenki, aki piros kabátban van, és bemegy oda, az sem jár rosszul!

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Infók a piros kabátos lányról: a haja barna, vállig érő, és 2013. december 6-án, pénteken 14 és 15 óra között a fenti üzletben ügyet intézett. Piros kabátot, sötétlila blúzt, fekete nadrágot és piros magas sarkú cipőt viselt leopárd mintás válltáskával – áll a fiatalember leírásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.