Hozzámegy a pasijához Britney Spears

Forrás: AFP/Getty Images/Charley Gallay -
esküvő Elvis Presley házasság Britney Spears vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vőlegény van, gyűrű van, és már a helyszínről is akadnak elképzelései az énekesnőnek. Nem is akármilyenek.

Habár az eljegyzéséből nem csinált nagy ügyet, annál fényesebb esküvőt tervez Britney Spears. Az énekesnő, aki tavaly ismerkedett össze barátjával, David Lucadóval, a néhai Elvis Presley híres birtokán, Gracelanden szeretné kimondani a boldogító igent pultosként és irodistaként dolgozó párjának.

Forrás: AFP/Getty Images/Charley Gallay

Annak ellenére, hogy a 32 éves sztárnak ez lesz a harmadik házassága, ismerősei szerint legalább annyi figyelmet és pénzt szeretne a lagzira fordítani, mint a másodikra. Megjegyzésként: első házassága Las Vegasban köttetett egy gyermekkori barátjával, amelyet pár óra elteltével érvénytelenítettek.

Szépítő turmix gyümölccsel és zöld teávalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140311-hogyan-legyek-jo-no-szepito-turmix-gyumolccsel-es-zold-teaval.htmlKülönleges, rendkívül egészséges és finom turmixot készíthetsz magadnak, ha gyümölcsöt zöld teával vegyítesz. Próbáld ki!Hogyan legyek jó nőOrigoBiztató jelek Schumacher állapotábanhttp://www.life.hu/news/20140312-michael-schumacher-forma1-es-pilota-allapotaban-valtozas-allt-be.htmlApró, biztató jelek mutatnak arra, hogy a síbaleset miatt kómában fekvő sportoló állapotában javulás állt be.News--Csúnyán megbetegedett Nánási Micihttp://www.life.hu/drlife/20140312-nanasi-mici-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-belazasodott.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál lassan 10 hónapos csöppsége sem tudta megúszni a megfázós időszakot.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.