Már randizik az Igazából szerelem cuki fiúja

Forrás: AFP/Getty Images/Jamie Mccarthy -
Igazából szerelem Liam Neeson szerelem randi New York főszereplő Thomas Sangster
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thomas Sangster, aki a filmben Liam Neeson fogadott kisfiát alakította, Isabella Mellinggel jár. Végérvényesen felnőtt a srác...

Ő volt az Igazából szerelem tündéri, kerek szemű fiúcskája, aki menthetetlenül beleszeretett egy kórista kislányba. Több mint tíz évvel a kultuszfilm megjelenése után, Thomas Sangster a valóságban is fülig szerelmes. Kiszemeltje pedig Isabella Melling egykori színésznő, akivel a minap New Yorkban kapták lencsevégre – írja a Daily Mail, ahol a párocska fotóját is megnézheted.

Így fest most Thomas Sangster Forrás: AFP/Getty Images/Jamie Mccarthy

Hihetetlen, hogy a brit színész, aki egyébként Hugh Grant másodunokatestvére, már 23 éves. Thomas tavaly még így nyilatkozott kapcsolatáról: "Isabella egy kávézóban dolgozik, amíg el nem dönti, mihez akar kezdeni később. Remélem, gyakran meg tud majd látogatni Louisanában, ahol a következő filmemet forgatom" – mondta akkor. Úgy tűnik, a kapcsolat kiállta a távolság próbáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.