Ez "igazából szerelem"! - Meghatóan búcsúzott halott feleségétől egy férfi

Forrás: Thinkstock -
halál búcsú házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint hatvan boldog év után buszmegállóban hagyott szerelmes levéllel búcsúzott el az ismeretlen férfi a feleségétől.

A gyönyörű rózsaszín tulipáncsokorba rejtett levél tanúsága szerint a szerelmesek abban a buszmegállóban pillantották meg egymást először. Két év múlva összeházasodtak, majd több mint hat évtizedet éltek le egymás mellett. „Megszakadt a szívem, amikor elmentél” - írja a levélben a férfi és azt ígéri, hamarosan találkozni fognak újra.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A helyiek sem tudják, ki lehet a titokzatos pár, ki a férfi, aki múlhatatlan szerelméről emlékezett meg az első randevú helyszínén, Dél- Walesben, de sokan megkönnyezték a gyönyörű levelet.

Nem hűlt ki Détár és Rékasi kapcsolatahttp://www.life.hu/intim/20140321-detar-eniko-szineszno-majka-nanee-cimu-musoraban-vallott-arrol-hogy-meg-nem-hultek-ki-az-erzelmek.htmlA színésznő Majka NaNee! című műsorában vallott arról, hogy volt férjével tökéletes párost alkottak.IntimFotó: Szabó Balázs - OrigoMár randizik az Igazából szerelem cuki fiújahttp://www.life.hu/intim/20140320-thomas-sangster-az-igazabol-szerelem-cuki-fiuszereploje-mar-23-eves-es-isabella-mellinggel-jar.htmlThomas Sangster, aki a filmben Liam Neeson fogadott kisfiát alakította, Isabella Mellinggel jár. Végérvényesen felnőtt a srác...Intim--Kate Winslet: "Leonardo DiCaprio életem szerelme"http://www.life.hu/intim/20140320-kate-winslet-brit-szineszno-bevallotta-leonardo-dicaprio-elete-szerelme.htmlTheo James vagy Leonardo DiCaprio? A brit színésznő legújabb filmje, A beavatott premierjén választott két színészkollégája közül.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.