Kökény Roland eljegyezte Szalai Vivient

Forrás: facebook/Szalai Vivien -
esküvő Sevilla olimpiai bajnok eljegyzés Spanyolország Szalai Vivien Kökény Roland kajakos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sevillai edzőtáborban kérte meg Kökény Roland, olimpiai bajnok kajakos kedvese, Szalai Vivien kezét. 

Ahogy a Life.hu is megírta, nemrég felröppentek olyan hírek, miszerint Roland edzője Vivien lesz. Az olimpiai bajnok azonban cáfolta ezeket a pletykákat. A pár jelenleg boldogabb, mint valaha és a spanyolországi edzőtáborban maradt idejük a romantikázásra is, így Roland előrukkolt a leánykéréssel - írja a Blikk.

Forrás: facebook/Szalai Vivien

„A sevillai katedrálisnál kértem meg Vivien kezét, s nagyon boldog vagyok, hogy azonnal igent mondott. Még ebben az évben megtartjuk az esküvőt, de a nagy nap pontos időpontját még nem tűztük ki" - újságolta Kökény, akit kedvese az edzőtáborban látogatott meg.

„Vivien nagyon sokat segített nekem az edzőtáborozás második felében, délelőttönként főzött, délutánonként pedig kijött velünk a vízre, kamerázott, s hasznos tanácsokkal látott el" – összegzett Kökény, aki ebben az évadban is Dombi Rudolffal szeretne maradandót alkotni.

Az olimpiai bajnok arra is kitért, hogy a sportot illetően megváltoztak párjának tervei. "Vivient nemcsak a menyasszonyomnak, hanem az edzőmnek is tekintem. Azt hiszem, ezt megtehetem. Miután csak nekem segít, így fölösleges beiratkoznia bármilyen iskolába, mert én képesítés nélkül is megbízom benne" – zárta rövidre a témát a versenyző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.