Extrém esküvőre készül Varga Viktor

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
különleges esküvő feleség extrém Nyár Varga Viktor hóesés Cynthia Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári hóesésben szeretné Cynthiát feleségül venni Varga Viktor. A kérdés már csak az, hogyan fogja kivitelezni elképzelését az extravagáns énekes.

Ahogy a Life.hu is megírta, a romantikus leánykérésen már túl van a pár. Viktor akkor is hideg terepet választott és a jég hátán kérte meg Cynthia kezét. A fotóslánynak az eljegyzés után konkrét elképzelései voltak a különleges esküvői ruhát illetően. Viktor pedig természetesen extrém esküvőt szeretne - írja a Story online.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nyáron szeretnénk téli esküvőt, hóesést fogok csinálni. A pontos időpont még nincs kitűzve, de nem szeretném, hogy bárki ott legyen, csak a szülők meg egy-két barát. Számomra ez egy bensőséges dolog, ezért nem szeretném nagydobra verni. A saját kosztümömet még nem terveztem meg, viszont Cinthya egy nude színű ruhában lesz, hatalmas szarvasagancsokkal és fátyollal a fején. Egy tisztáson, fent a hegyekben, az erdő közepén képzelem el a szertartást, ahol a fű lengedezik a szélben és lampionok vannak mindenhol felaggatva és mindezt úgy, hogy éppen alkonyodik" - mesélt Viktor, aki a családalapítástól sem zárkózik el.

"Nekem már megfordult a fejemben, hogy legyen egy csemeténk, egy kis csemetefánk, de Cinthya még csak 23 éves, úgyhogy neki még nem, ezért egyelőre csak a faültetésnél maradunk" – mosolygott a szerelmes énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.