Varga Viktor és Cinthya kapcsolata mélypontra jutott?

vita TV2 válság Mokka Cinthya Dictator Varga Viktor féltékenység Édes Élet kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet sztárjai mostanában sokat vitatkoznak, Cinthya a Mokka adásában elárulta a feszültség okát. 

Cinthyánál akkor telt be a pohár, amikor egy műsorban idegesítőnek és problémás esetnek nevezte őt Viktor. A pár azóta sokat veszekszik és a féltékenység is felütötte a fejét a kapcsolatukban.

„Az az igazság, hogy túlterheltek vagyunk. Kevés időt töltünk kettesben és bejött a birtoklási vágy faktor Viktornál. Szerintem úgy érezte, kicsúszok a kezei közül. Több féltékenységi jelenete is volt. A telefonomba nem néz bele, de parancsol, hogy mutassam meg. Meg is mutatom, mert nincs titkolni valóm" - magyarázta Cinthya, aki szerint a kapcsolatuk stabil és rendben van.

„Egyáltalán nincs szakításról szó, folyamatosan az esküvőnket tervezgetjük és Viktor kitalálta, hogy a bordájára tetováltatja az arcképem" – mosolygott az extravagáns lány.

Dögös nyuszikaként izgatja rajongóit Miranda Kerrhttp://www.life.hu/intim/20140421-miranda-kerr-dogos-husveti-nyuszikakent-izgatja-rajongoit-legujabb-reklamjaban.htmlIsmét levetkőzött, majd szuperszexi nyuszicuccba csomagolta dögös testét az április 20-án 31. születésnapját ünneplő Miranda Kerr.IntimOrigoKidobta milliárdos, magyar vőlegényét és kislánya apját Uma Thurmanhttp://www.life.hu/intim/20140421-uma-thurman-lefujta-az-eskuvojet-es-felbontotta-a-jegyesseget-a-milliardos-arpad-arki-bussonnal.htmlUma Thurman lefújta az esküvőjét és felbontotta a jegyességét a milliárdos Arpad Arki Bussonnal - tájékoztat a Daily Mail.IntimÍgy köszöntötte fel Norbit Rékahttp://www.life.hu/intim/20140416-rubint-reka-schobert-norbit-szerelmes-uzenettel-koszontotte-fel-43-szuletesnapjan.htmlRubint Réka és Schobert Norbi minden alkalmat megragad arra, hogy a nagyközönség előtt is kimutassák egymásnak érzelmeiket. Nos, mi lenne jobb apropó erre, mint a családfő születésnapja. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.