Szexi modellfiúval teszi féltékennyé exférjét Miranda Kerr

Forrás: Instagram/Miranda Kerr -
modell házasság válás Miranda Kerr Orlando Bloom féltékenység szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös Miranda, aki húsvétkor szexi nyuszilánynak öltözött, ismért izgalmas dologba keveredett. Most épp az exférjét igyekezett féltékennyé tenni.

Ha hihetünk a sajtóértesüléseknek, és már miért ne tennénk, akkor láthattuk, hogy Selena Gomez szintet lépett. A nyegle kis Justin Bieberről ugyanis a hírek szerint Orlando Bloomra váltott. Legutóbb együtt látták őket érkezni és távozni egy szórakozóhelyről, Selena pedig állítólag posztolt is közös képeket közösségi oldalaira. Így persze most Mirandán volt a sor, hogy bizonyítsa, ő sem unatkozik a válás óta.

Forrás: Instagram/Miranda Kerr

A szingli anyuka erre reagálva kitett egy képet az Instagram-oldalára, melyen két jóképű modellfiúval pózol. Az egyikük nem más, mint Jon Kortajarena, aki nagy nőcsábász hírében áll, és korábban Madonnával is volt viszonya.

Ne hagyd ki a róla szóló videót se!

Dívák, akiken volt már jegygyűrű, de akiket sosem vettek elhttp://www.life.hu/intim/20140429-rihanna-miley-cyrus-paris-hilton-anna-kurnyikova-akik-a-jegygyurunel-nem-jutottak-tovabb.htmlDívák, akik sosem lesznek már boldogok című cikkünkben összegyűjtöttük már azokat a sztárokat, akik akárhogy igyekeznek, nem jutnak el a hőn áhított házasságig, amely látszólag a maximális boldogságot jelentené számukra. Most olyan hölgyeket válogattunk össze, akiknek ugyan megkérték már a kezüket, de végül hercegeik így vagy úgy, de kihátráltak a dologból. Intim--Szeretkezz már velem! Direkt nem szexel velem a pasimhttp://www.life.hu/intim/20140425-deaki-tima-direkt-vonja-meg-toled-a-pasid-a-szexet-noi-viselkedest-utanoz.htmlCsak újabban merünk arról beszélni, hogy a férfiaknak is van lelke. Néhány tíz évvel ezelőtt ugyanis még érzéketlen, a benne dúló lelki harcokat kimutatni képtelen, irányító robotok képét mutatták. Ma ehhez képest egyre több kísérlet bizonyítja, hogy igenis, bizonyos dolgokat az urak is úgy élnek meg, mint a nők. Ide tartozik az is, hogy lassan el is merik hinni saját gyengeségüket, amire korábban azért ritkán volt példa.Intim--Jelek, hogy talán egy kicsit prűd vagyhttp://www.life.hu/intim/20140423-prud-vagy-ha-csak-sotetben-szexelsz-csak-misszionarius-pozban-es-csak-adott-idopontban.htmlNyilván senkinek nem esik jól, ha közlik vele, hogy kissé prűd. Mint ahogy oly sok más, ez is legfőképpen akkor esik rosszul, ha van benne igazság. Összegyűjtöttük a jeleket, melyek arra utalnak, te is lehetnél kicsit nyitottabb, bevállalósabb, kíváncsibb a szex terén. Íme a Life.hu összeállítása.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.