Való Világ 4 valóságshow szerelem Alekosz kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy napra virradtunk. Alekosz és párja, Betty kapcsolata túlélte az érzelmi és egzisztenciális válságot, ma pedig már hároméves évfordulójukat ünneplik. Mi pedig gratulálunk nekik! 

Betty - majdnem - lábközvillantással, Alekosz talpig nyakkendőben ünnepli, hogy immár három éve együtt vannak. A decens kis fotón hosszú percekig elméláztunk és megpróbáltuk összeszedni, hány alkoholreklámot, illetve "szeszszakirodalmi" könyvet találunk a hetvenes és nyolcvanas évek szellemét eklektikusan ötvöző enteriőrben, de aztán feladtuk és inkább együtt örülünk a párral.

Forrás: Alekosz/Facebook

A ValóVilág 4 egykori nyertese a minap Joshi Bharatnak mesélt a kapcsolatukról, azaz Bettyről, aki - a görög szerint - elvan a sarokban, mint egy tárgy. Soha, de soha nem hallottunk ennél szebb szerelmi vallomást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.