A vibrátorok által nyújtott örömszerzésnek is megvannak a maga (meglehetősen kellemes) előnyei, ám aki használata közben mégis aggódik ízületei egészségéért, annak most jó hírrel szolgálhatunk.

Vibrátorokból sosem elég: a régi idők szexjátékai és a diszkrét önkielégítés eszköze után úgy tűnik, még mindig van új a nap alatt. És most főként azokhoz szólunk, akik ízületei egészségéért aggódnak, miközben épp önnön maguknak szeretnének örömöt nyújtani. Így működik:

A Glov névre hallgató maszturbálós kesztyű feltalálói szerint anélkül repít a csúcsig, hogy különösebben megerőltetnénk magunkat. A szilikonból készült eszköz tulajdonképpen egy vibrátor, amelyet a kezünkre húzva máris átadhatjuk magunkat az örömöknek. A rossz hír mindössze annyi, hogy a szerkezet gyártása egyelőre még nem kezdődött el, a tervezők azonban már gyűjtik az ehhez szükséges pénzt. Kíváncsian várjuk!

3D-ben nyomtatott szexkütyük
A férfinél nincs csodálatosabb örömszerző forrás, de ha egyedül vagy, szükséged lehet játékszerekre. Ma már 3D-ben is nyomtathatsz magadnak szexkütyüket. Íme a részletek!