Keresztény swingerklub? Igen, létezik...

Forrás: NORTHFOTO/Laurentiu Garofeanu / Barcroft USA/Laurentiu Garofeanu / Barcroft U -
szex swinger keresztény testépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tematikus swingerközösséget hozott létre egy floridai, hívő pár. Cristynek és Dean Paravetnek azonban nem csupán a szex a szenvedélye, hanem a testépítés is... Bizarr, nem? 

Cristy és Dean Paravet 7 évvel ezelőtt ismerkedett össze egy társkereső oldalon. Hogy igazán izgalmassá tegyék szexuális életüket, létrehoztak egy honlapot, ahol testépítő, keresztény emberek találhatnak egymásra: szexelni - írja a Daily Mail.

Forrás: NORTHFOTO/Laurentiu Garofeanu / Barcroft USA/Laurentiu Garofeanu / Barcroft U

Az egykor alkoholista Dean és a háromgyerekes Christy saját elmondásuk szerint előző partnereikkel unalmas szexuális életet éltek, most azonban nem csak egymással bújnak ágyba naponta többször, de a párcserés szex is a hétköznapjaik része. Egy kikötésük azonban van: az izmos bicepsz és a kockás has
alapkövetelmény.

A feleség, Cristy Parave szerint Isten nem lehet mérges rájuk, azért, amit tesznek. Ráadásul mindketten imádják ezt az életstílust, nem is érzik úgy, hogy házasságtörés lenne - inkább Isten akarata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.