Vége a románcnak! Rippel Feri és fiatal szerelme szakítottak

szingli Rippel Ferenc szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szingli Rippel Feri! Az artista és a nemrég elballagott, 19 éves barátnője ugyanis szakítottak.

Annak ellenére, hogy mindenki azt hitte, dúl a szerelem az artista és több mint 20 évvel fiatalabb kedvese között – akit még a ballagására is elkísért Rippel Feri –, a pár útjai szétváltak. A történteket Rippel Feri a közösségi oldalán kommentálta.

Rippel Feri Rippel Ferenc Forrás: Facebook/Mokka

"Kedves 'facebook-lakó' Barátaim! Igencsak sok kérdést kapok mostanában, hogy a kapcsolati státuszom miért egyedülállò? Nos, egyszerű a válasz: azért mert változás állt be a magánéletemben...egyébként sokkal jobban örülnék ha az érdeklődésetek inkàbb az IFBB Vilàgranglista 6. helyèről, az odàig vezető útròl és a miértekről szólna. Igérem, a jövőben megkíméllek titeket a privàt életem nyilvànos fórumon törtènő kommunikàciójàtól! Legyetek boldogok és MOST kezdjetek el az egészségetekkel foglalkozni!" - írta az artista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.