Álomszép fotó! Rákasi Károly és Pikali Gerda a levendulamezőn

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal -
levendula Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, ez a hétvége egyértelműen a levenuláról szól. És ezt persze a színészpáros is nagyon jól tudja.

Rákasi Károly egy igazán különleges képet tett közzé hivatalos közösségi oldalán. A bájos fotót az alábbi aláírással látta el: "Gerdával levendulát szedünk Monoszlón. Igazán megőrzésre való, kegyelmi állapot!"

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal
Rapidkéj az év legrövidebb éjszakáján - Szextippek a nyári napfordulórahttp://www.life.hu/intim/20150619-2015-junius-21-a-nyari-napfordulo-a-legrovidebb-ejszaken-is-erdemes-szexelni.htmlMint ismeretes, a nyári napforduló az év leghosszabb nappalát adja, következésképpen pedig a legrövidebb éjszakáját is. A nap június 21-én igencsak korán, 3 óra 46 perckor kel, és 19.44-kor nyugszik, hétfőn pedig szintén 3.46-kor bújik elő. Ez pedig ez jelenti, hogy ez a vasárnap éjszaka bizony jóval rövidebb lesz, mint a többi. Ettől függetlenül persze érdemes kihasználni.IntimThinkstockRihanna és Karim Benzema egy pár?http://www.life.hu/intim/20150621-rihanna-barbadosi-enekesno-es-karim-benzema-focista-egy-par.htmlEllentétes hírek keringenek a világban arról, hogy kivel is osztja meg hálószobáját a gyönyörű, barbadosi énekesnő. Úgy tudni, már nem Leo melegíti Rihanna ágyát. No, de akkor ki?IntimNorthfotoApa nélkül apák napján (is)http://www.life.hu/intim/20150619-apak-napjat-magyarorszagon-junius-harmadik-vasarnapjan-unneplik-kiveve-aki-nem.htmlAz apák napját világszerte számos különböző időpontban ünneplik. Magyarországon június harmadik vasárnapján, vagyis 2015. június 21-én üljük, legalábbis azok, akiknek van kivel, és van mit...IntimThinkstockMár nem a hét év a fordulópont a kapcsolatokbanhttp://www.life.hu/intim/20150620-nem-a-het-ev-hanem-az-elso-evfordulo-a-fordulopont-a-kapcsolatokban.htmlAz emberek hosszú ideig úgy gondolták, hogy egy kapcsolat sorsa hét év elteltével dől el. Most úgy tűnik, hogy a fordulópont az egyéves évforduló, mert a nemi vágyért felelős tesztoszteron szintje ekkor jelentősen visszaesik.IntimThinkstockHoppá! A jóképű férfiak kevesebb állásajánlatot kapnakhttp://www.life.hu/intim/20150620-egy-kutatasbol-kiderult-a-jokepu-ferfiak-kevesebb-allasajanlatot-kapnak.htmlAz interjúztatók és a felettesek ellenfelet látnak a vonzó férfiakban, ezért kevésbé szívesen alkalmazzák őket - derül ki egy friss kutatásból, amely szerint viszont csapatmunka esetén az elöljárók szívesen vetnek be jóképű kollégákat.IntimOrigoEmily Ratajkowski dekoltázsa nem fér el egy napraforgó mögötthttp://www.life.hu/intim/20150620-emily-ratajkowski-dekoltazsa-nem-fer-el-egy-napraforgo-mogott.htmlA Holtodiglan filmek sztárjáról amúgy is nehéz levenni a szemünket, főleg akkor, amikor tökéletes idomait teszi közszemlére. Most épp ámulatba ejtő dekoltázsával sokkol.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.