Schobert Norbi: "Az volt életünk legszebb időszaka, amikor még kettesben éltünk"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Rubint Réka szerelem Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és Rubint Réka láthatóan odavannak egymásért. Mindig ügyelnek arra, hogy valamennyi időt kettesben töltsenek. 

"Mindketten igényeljük a meghitt együttléteket, Norbi talán még jobban, mint én" - kezdte Rubint Réka a Hot! magazinnak - "Imádom a gyerekeimet, de egy gyerek nem uralhatja szülei párkapcsolatát, hisz nem tudja ugyanazt a fajta szeretetet, törődést és figyelmet nyújtani, amit egy felnőtt társ!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Norbi a legcsodálatosabb társ, akit az élettől kaphatott, fűzte hozzá Réka. "15 év után elmondhatom, hogy a lelkünk megnyugvást talált egymásban. Számomra ez a legfontosabb érték, amit a gyermekeimnek adhatok."

Norbi nagyon szívesen emlékszik vissza a régi időkre is:

"Szerintem az volt életünk legszebb időszaka, amikor még kettesben éltünk. Mindenki csakis a másikra koncentrált. Amikor a gyerekek megszületnek, fontossági sorrendben a férj mögéjük kerül, de persze ennek is megvan a maga szépsége, hisz én is rengeteg örömömet lelem a gyerekeimben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.