Ez aztán a duplarandi! Taylor Swifték és Gigi Hadidék egy szerelemhajóban eveznek!

Forrás: Instagram/ Taylor Swift -
Karlie Kloss Gigi Hadid Calvin Harris Taylor Swift Joe Jonas ölelés duplarandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő posztolta azt a fotót, ahol Calvin Harrisszel ölelkezik egy hajón, mellettük pedig Gigi Hadid és Joe Jonas szeretgetik egymást.

Középen egyébként ott áll még a modell, Karlie Kloss, aki Taylor Swift kommentje szerint titokban egy igazi kis történész, így ő lett a csapat idegenvezetője. A londoni hajókázáson az énekesnő szerelmével, Calvin Harisszel – akivel a leggazdagabb celebpáros címet is elnyerték – Gigi Hadid modell pedig Joe Jonasszal vett részt. De vajon ki csinálta a fotót?

Forrás: Instagram/ Taylor Swift

Taylor Swift és Karlie Kloss leszbikus csókja őrjíti most meg a világot

Beszélgetés helyett mintha csókot váltott volna egymással az énekesnő és a modell, akiket egy New York-i koncerten kaptak együtt lencsevégre. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Mindenki kapaszkodjon meg! Megszűnik az ingyenes online pornó!http://www.life.hu/intim/20150630-az-ingyenes-online-porno-megszunik.htmlImádod az ingyenes online pornót? Szokj hozzá a gondolathoz, hogy hamarosan fizetned kell érte!IntimThinkstockHoppá! A Kardashian-lányok anyukájának 34 éves pasija van!http://www.life.hu/intim/20150629-kris-jennernek-a-kardashian-lanyok-anyukajanak-34-eves-pasija-van.htmlAz 59 éves Kris Jennert hétvégén egy 34 éves férfival látták szerelmesen andalogni Franciaországban.Intim--Amber Rose és barátnője cicivillantással ünnepelte a melegek házassághoz való jogáthttp://www.life.hu/intim/20150629-amber-rose-es-baratnoje-kitette-a-nagyagyukat-ezzel-unneplik-a-melegek-hazassagat.htmlA vasárnap esti BET Awardsra a botrányhősnő egyik barátnőjével érkezett. A csajok szépen összeöltöztek, és a melleiket is mindketten kipakolták.Intim--Ejha! Palvin Barbi ekkorát még sosem villantotthttp://www.life.hu/intim/20150630-palvin-barbi-ciciket-villantott-es-jol-beterpesztett-a-magyar-modell.htmlA világhírű magyar modell mostanában nem teketóriázik, amit ki lehet tenni, azt ki is teszi. Legutóbb dupla örömben részesítette férfi rajongóit. IntimFotó: Margitay Klára/Life.huBerki Krisztián: "Szerelmes vagyok"http://www.life.hu/intim/20150629-berki-krisztian-azt-mondta-szerelmes.htmlÖrökké tartó szerelméről beszélt Berki Krisztián. Nagyon titokzatos volt...Intim--Fluor Tomi lubickol a szerelembenhttp://www.life.hu/intim/20150629-fluor-tomi-rapper-enekes-lubickol-a-szerelemben-modell-baratnojeval-lottival.htmlCuki összebújós fotót posztolt a rapper, aki éppen barátnőjével, Lottival romantikázik Londonban.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.