Taylor Swift és Karlie Kloss leszbikus csókja őrjíti most meg a világot

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
csók Karlie Kloss barátnő beszélgetés Taylor Swift koncert New York leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beszélgetés helyett mintha csókot váltott volna egymással az énekesnő és a modell, akiket egy New York-i koncerten kaptak együtt lencsevégre. Taylor Swift megszólalt.

Köztudott, hogy Taylor Swift és Karlie Kloss nagyon jóban vannak: a 24 éves énekesnő és a Victoria's Secret modellje már több éve elválaszthatatlan öribarik. Idén együtt csinálták végig az idei VS divatshow-t is, ahol Taylor énekével kísérte végig a kifutón a szexi angyallányokat, köztük Karlie-t is.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Pár nappal később már egy New York-i koncerten buliztak együtt, ahol egy homályos, ám annál beszédesebb pillanatot kaptak el a két barátnőről. Íme:

Forrás: Twitter/kathyparkk

Rögtön fel is reppentek a pletykák, miszerint Taylor és Karlie forró csókot váltottak az 1975 koncerten, ahová egyébként Taylor épp a bandatag, Matt Healy miatt látogatott el, ám mások szerint szó sincs ilyesmiről, pusztán csak összebújva beszélgettek egymással. Taylor később tagadta, hogy csókolóztak volna Karlie-val és az egész találgatást nevetségesnek nevezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.