Taylor Swift és Karlie Kloss leszbikus csókja őrjíti most meg a világot

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
csók Karlie Kloss barátnő beszélgetés Taylor Swift koncert New York leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beszélgetés helyett mintha csókot váltott volna egymással az énekesnő és a modell, akiket egy New York-i koncerten kaptak együtt lencsevégre. Taylor Swift megszólalt.

Köztudott, hogy Taylor Swift és Karlie Kloss nagyon jóban vannak: a 24 éves énekesnő és a Victoria's Secret modellje már több éve elválaszthatatlan öribarik. Idén együtt csinálták végig az idei VS divatshow-t is, ahol Taylor énekével kísérte végig a kifutón a szexi angyallányokat, köztük Karlie-t is.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Pár nappal később már egy New York-i koncerten buliztak együtt, ahol egy homályos, ám annál beszédesebb pillanatot kaptak el a két barátnőről. Íme:

Forrás: Twitter/kathyparkk

Rögtön fel is reppentek a pletykák, miszerint Taylor és Karlie forró csókot váltottak az 1975 koncerten, ahová egyébként Taylor épp a bandatag, Matt Healy miatt látogatott el, ám mások szerint szó sincs ilyesmiről, pusztán csak összebújva beszélgettek egymással. Taylor később tagadta, hogy csókolóztak volna Karlie-val és az egész találgatást nevetségesnek nevezte.

Nem ismerünk rá Taylor Swiftre - megdöbbentette a rajongókat ishttp://www.life.hu/trend/20141112-taylor-swift-a-wonderland-magazin-cimlapjan-teljesen-felismerhetetlen-lett.htmlSzőkéből barna lett a popénekesnő, aki a hamarosan megjelenő Wonderland magazinnak mesélt többek között a zenéről és a szerelemről.TrendOrigoMi miért nem úgy nézünk ki edzés közben, mint a balerinatestű Karlie Kloss?http://www.life.hu/ez-zsir/20140711-karlie-kloss-szupermodell-lett-a-nike-uj-arca.htmlA szupermodell lett a Nike új arca. A cég új kampányában bebizonyította sportszeretetét és hajlékonyságát.Ez Zsír!Origo10 dolog, ami jobban érdekel, mint a Victoria's Secret showhttp://www.life.hu/news/20141204-dolgok-amelyek-fontosabbak-mint-a-victorias-secret-divatshow.htmlÚjabb év, újabb Victoria's Secret show. Egy újságíró kiakadt – mi csak közvetítjük a szavait.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.