4 dolog, amivel még inkább taccsra teheted magad egy szakítás után

Forrás: Thinkstock -
tippek-tanácsok szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelem, szakítás, vége. Egy pillanat alatt eltűnhet a boldogság az életedből. Vigyázz, hogy mit teszel utána, különben még inkább belecsúszhatsz a mocsárba! 

1. Forever alone
Egyedül szomorkodsz otthon. Még a legjobb barátaiddal sem akarsz lógni, pedig ha valaki, ők aztán igazán megértenék a bánatodat és még vigaszt is nyújthatnának.

Forrás: Thinkstock

2.Titkos ügynök sztájl
Az exed közösségi profiljait rendszeresen ellenőrzöd. Ezzel nincs is baj egészen addig, amíg a kíváncsiságod nem válik rögeszmévé, ekkor kerülsz bele abba a bizonyos ördögi körbe.

3. Rágódsz
Folyamatosan vetíted magad előtt az emlékeket: „Olyan jó volt, amikor a karjaiban aludtam el”, a közös nyaralások, élmények, hülyeségek és ő vannak a fejedben. Diavetítésként futnak végig előtted a képek.

4. "José Armando, szeress még!"
Már eltelt két év, de még mindig rá gondolsz. Pár hete már lekerültek a közös képek a polcról, de nem tudod túltenni magad rajta. Vagy nem akarod. Mindennapi barátaid a macskád, a csokid és a kedvenc brazil szappanoperád.

Tudtad?

Amikor egy váratlan szakítás gyorsvonatként zúzza szét az életed, a párod hiánya úgy hathat rád, mint egy drogosra a kokain hiánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.