Hoppá! Megnősül a playboypápa fia

Forrás: Instagram/ Scarlett Byrne -
Playboy esküvő eljegyzés Hugh Hefner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Cooper Hefner, Hugh Hefner fia nem is akárkit vesz el, hanem a Harry Potter-filmek egyik sztárját.

A Pansy Parkinsont, Draco Malfoy barátnőjét alakító Scarlett Byrne az Instagramján jelentette be az eljegyzést. „Szerencsés vagyok, hogy a legjobb barátomba lettem szerelmes” – írta fotója mellé a színésznő.

Forrás: Instagram/ Scarlett Byrne

Nagy Ricsi az ÉNB csinos szereplőjével bújt összehttp://www.life.hu/intim/20150807-nagy-ricsi-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-az-ejjel-nappal-budapest-csinos-szereplojevel-norival-bujt.htmlVajon mi lehet az X-Faktor énekese és ÉNB Nóri között, akik cuki fotón pózoltak együtt?Intim--Bíró Ica: „Nem találok magamhoz illő társat”http://www.life.hu/intim/20150807-biro-ica-egykori-metal-lady-nagymamakorba-lepett-es-nem-talal-magahoz-illo-tarsat.htmlAz egykori Metál Lady nagymamakorba lépett, de simán letagadhatna legalább húsz évet - mégis szingliként éli a mindennapjait.Intim--A lánya is reagált Lenny Kravitz péniszügyérehttp://www.life.hu/intim/20150807-lenny-kravitz-peniszugyere-lanya-zoe-is-reagalt.htmlTovább dagad a péniszbotrány, amit Lenny Kravitz hirtelen színpadi guggolása, a nadrág szakadása és kifittyenő szerszáma idézett elő. Ezúttal az énekes lánya is reagált a nem mindennapi eseményre.Intim--Berki Krisztián: "Nálam a szexben nincsenek határok"http://www.life.hu/intim/20150807-berki-krisztian-intim-titkokrol-vallott-idosebb-no-vette-el-a-szuzesseget.htmlMeglepő nyíltsággal vallott szerelmi életéről és szexuális tapasztalatairól Berki Krisztián. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huBRÉKING! Férjhez ment Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/intim/20150806-jennifer-aniston-es-justin-theroux-osszehazasodtak.htmlBár már nem egyszer lehetett arról olvasni, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux összeházasodtak, utólag mindig kiderült: csak kacsáról van szó. Mi azért most is gyanakszunk egy kicsit. IntimAFPA szürke ötven árnyalata miatt nem szexelünkhttp://www.life.hu/intim/20150806-a-szurke-otven-arnyalata-rossz-hatassal-van-az-emberek-szexualis-eletere.htmlA legújabb kutatások szerint a média akkora nyomást tesz az emberekre, hogy képtelenek felszabadultan szexelni.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.