Nagyon megalázó helyzetbe került egy lány Tinderes randija miatt

Forrás: Thinkstock -
kedves átverés Tinder benyomás megbízhatóság üzenet megalázó randi hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit szeretne megóvni attól, hogy hasonló helyzebe kerüljön – ezért osztotta meg egy a neve elhallgatását kérő nő, hogy milyen megalázó helyzetbe került a Tinderen leszervezett randin.

A fiú, legyen a neve John, mindent elmesélt magáról az első randin: hogy mit dolgozik, hol lakik, mit szeret csinálni. Kedves és megbízható fiú benyomását keltette. Reggel egy furcsa üzenetből derült csak ki, hogy az egész egy átverés volt.

Forrás: Thinkstock

A lány, nevezzük Sarahnak, a randi másnapján a telefonjára kapott üzenetre ébredt. Ebben a fiú részletesen leírta, hogy semmi sem igaz abból, amit neki mondott. Igazság szerint a neve, a foglalkozása, a lakhelye is más, de még a kapcsolati státusza sem szingli: menyasszonyával él.

„Mindketten fent vagyunk a Tinderen, mert mindkettőnknek jár havonta egy szabad éjszaka, ami csak a szexről szól. Nagyon dögös vagy, és az éjszaka is szuper volt, de nem leszek ott a következő randin, mert egy nővel csak egyszer találkozhatok. Bocs, de ez a szabály” – állt az üzenetben.

„Nagyon nem vagyok boldog, hogy harmadik kerék lettem ebben a fura kapcsolatban. Ráadásul nem is én voltam az első. Borzasztó! Szeretném, ha más nem kerülne ilyen megalázó helyzetbe” – mondta a zaklatott lány.

Fiúk a Tinderen: A legidegesítőbb dolgok

Vannak olyan időszakok, mikor az ember lánya egészen az ujjai görcsbe állásig simogatja a képernyőt jobbra-balra, de eredménye nem lesz a digitális bulinak, csupán felidegesedik. Íme a legbosszantóbb húzások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.