A meleg-, a leszbi- és a bébiszitterpornóra buknak a brit nők

Forrás: Thinkstock -
kategória bébiszitter meleg pornó szokás eredmény MILF szabadtér leszbikus brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiánypótló összeállítást készített az Independent című lap arról, hogy milyen pornónézési szokásaik vannak a brit nőknek. Az eredmények mindenesetre meglepőek.

A Pornhub és a Redtube oldalakat vizsgálva kiderült, hogy legtöbben a leszbikus pornóra gerjednek, de majdnem annyian élvezik a melegpornót is. A harmadik legtöbbet keresett kategória a „nagy farok" ezt követi a „brit", és a „bébiszitter". A top 10 kategóriába többek között a „MILF" és a „szabadtér" témák is helyet kaptak.

Forrás: Thinkstock

A címszavas keresésekben is a leszbikus pornó áll az első helyen, ezt követi a hármas szex és a spriccelős orgazmus. A legkeresettebb pornósztár maga Kim Kardashian, az ő házi szexvideóját nézik meg a legtöbben. Őt követi James Deen és Lisa Ann.

Nagy-Britanniában egyébként a pornónézők 22 %-a nő, az átlagéletkoruk 35 év, és átlagosan 10 perc 25 másodpercig néznek pornót.

Forrás: independent.co.uk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.