A szoknyavadász színész 55 éves létére sem vesz vissza a tempóból, ráadásul exbarátnője szeme láttára nézegeti fiatal lányok hátsóját.

Egy lesifotós csúnyán lebuktatta a sztárt, aki exkedvesével, az 50 éves Elizabeth Hurleyvel sétálgatott Londonban. Igaz, azóta nincs köztük szerelmi kapcsolat, mióta a színészt egy prostituálttal kapták rajta a kocsijában, de mégsem illendő a volt szerelmed mellett ilyen látványosan 30 évvel fiatalabb lányokat stírölni. 

Forrás: NORTHFOTO/Ben Eade/KGC Photo Agency LLP/Kgc-102

A színész pedig éppen ezt tette. Szembe jött velük ugyanis egy rövidnadrágot viselő tinilány, aki után látványosan megfordult, hogy még jobban megcsodálhassa. A kapuban álló Elizabeth Hurley látszólag jól vette a dolgot, csak mosolygott egykori szerelmén. 

55 éves lett Hugh Grant
A hollywoodi világsztár igazi nagyágyúnak számít, számtalan produkcióban láthattuk már az évek alatt. Az Igazából szerelem, a Sztárom a párom, a Négy esküvő és egy temetés és persze a kultikussá vált Bridget Jones naplója főszerepei is a listáján találhatóak. A sztár ma már háromgyerekes apuka, de az idő múlásával is odavannak érte a nők. Olvasd el a Life.hu ckkét!