pornószínésznő pornó Magyarország casting Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismert pornóoldal elkészítette az egyes országok pornótérképét. A sorból természetesen kis hazánk sem maradt ki.

A magyar emberek átlagosan több mint 7 percet néznek pornót a neten. Szentendre ehhez képet 30 másodperccel többet, Szekszárd 50 másodperccel kevesebbet néz netes pornót.

Ami a pornószínésznőket illeti, legtöbben Aleska Diamond nevére keresünk rá, őt követi Lisa Ann és Madison Ivy. Egyébként nagyon keresettek a magyar tartalmak, az amatőr és a casting-felvételek.

Forrás: Blikk.hu

A legforgalmasabb nap a hétfő, havi bontásban pedig októberben van a csúcs.

Egy évvel a válása után ismét szerelmes Czippán Anetthttp://www.life.hu/intim/20150924-egy-evvel-a-valasa-utan-ismet-szerelmes-czippan-anett-egy-kollegajaba-szabolcsba.htmlÚjra szerelmes a szuperszexi műsorvezetőnő, Czippán Anett. Nem gondolta, hogy egyedülálló anyaként, egy gyerekkel és egy kutyával ismét társra lel, ráadásul ilyen hamar. Intim--Kamerák előtt találkoztak régi nagy szerelmükkel - Megható videó!http://www.life.hu/intim/20150924-meghato-video-keszult-olyan-nokrol-akik-ujra-talalkoztak-a-regi-szerelmukkel.htmlEgy spanyol tévéműsor összehozott egymással öt olyan párt, akik között régen hatalmas szerelem volt, ám a sors szétszakította őket. Intim--Méretes dekoltázsát fotózta VV Anetthttp://www.life.hu/intim/20150924-vv-anett-dekoltazst-fotozott-szelfibottal.htmlA valóságshow egykori játékosa szelfibottal kapta le méretes dekoltázsát. Indulhatna ennél jobban a nap? Intim--Szakított barátnőjével Katalin hercegné öccse, James Middletonhttp://www.life.hu/intim/20150924-james-middleton-katalin-hercegne-occse-szakitott-baratnojevel-es-ujra-szingli.htmlVéget ért a szerelem a hercegné 28 éves öccse és barátnője, Donna Air között. Intim--Elizabeth Hurley 50 évesen is bátran mutogatja melleithttp://www.life.hu/intim/20150923-elizabeth-hurley-a-kora-ellenere-is-batran-mutogatja-a-melleit.htmlAz angol színésznő a kora ellenére is rettentően jól néz ki, és nyugodtan letagadhatna jó pár évet. IntimOrigoMegmutatta melleit, majd megkapta az állást a hírbemondóhttp://www.life.hu/intim/20150923-enki-bracaj-alban-hirbemondo-probaadas-kozben-megmutatta-melleit-majd-megkapta-az-allast.htmlMára az egész világot bejárta Enki az albán Zjarr tévécsatornánál készült próbafelvétele, amely során teljesen kigombolt blúzban olvasta fel a nap legfontosabb eseményeit. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.