Miért van az, hogy én mindig csak a hülyéket fogom ki?

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha az embert elkapja a „nekem jobb járna, én többet érdemelnék” érzés...

Többet kéne keresnem, jobb állást érdemelnék, és bizony sokkal jobb párkapcsolat járna nekem. A mondás szerint, ha a toronynak gatyája volna, akkor azt hinné, hogy ő a legnagyobb fiú a faluban. De nincs neki. Frusztrálhatná magát ezen, sok vizet nem zavarna, és a tényen kicsit sem változtatna. Jobban jár, ha elfogadja.

Forrás: Thinkstock

Egy szó, mint száz, most ennyit tudunk. Nemcsak a torony, hanem mi is. Lovon, trapézon, ennyit. Persze befűzhetek más filmet magamnak, és le is vetíthetem a saját kis mozitermemben, de sajnos a tények makacs dolgok. Nem érdemes figyelmen kívül hagyni őket. Hallottam valakiről, aki szinte heti rendszerességgel törte össze az autóját, de még ez sem tántorította el őt attól az elképzelésétől, amiben szentül hitt: hogy tud vezetni. És talán ez a legnehezebb ebben.

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 13 ezer embernek tartottam értékesítési, vezetői, valamint kommunikációs tréningeket, és már a kezdetektől azt figyeltem meg, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók. Nem is lehetne másképp, hiszen a mondás szerint, ami igazság, az mindenhol az, ami pedig nem működik mindenhol, az nem volt igazság.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Ránézni arra, hogy az engem körülvevő dolgok, a munkától a párkapcsolatomig, minden az én állapotom tökéletes tükröződése,

hiszen a dolgokat sem olyannak látjuk, ahogy azok vannak, hanem mindig úgy látjuk a dolgokat, ahogy mi vagyunk.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy bele kellene törődnöm abba a kilátástalan helyzetbe, hogy ez a harmadik szinte ugyanolyan pasi/nő (megfelelő rész aláhúzandó), akit bevonzok magamnak, és most már mindig így lesz, egyébként sincs egy épkézláb ember, akit történetesen már régen megérdemelnék.

Ehelyett viszont három dolgot meg kellene tenni, azon kiváló oknál fogva, hogy a világ(od) csak belülről változhat meg.

1. Ránézni arra a tényre, a helyzet milyenségétől teljesen függetlenül, tényszerűen, minden minősítés nélkül, hogy most ennyit tudok.

2. Felismerni az előző kapcsolatok ismétlődő sémáját vagy sémáit. Szinte biztosan vannak ilyenek, ezért ne vedd ezt félvállról.

3. Kegyetlen őszinteséggel magadba nézni, hogy neked magadnak mit kellett volna másképp tenned. Mi az, amit megtettél, de nem kellett volna, és mi az, amit nem tettél meg, de meg kellett volna tenned.

A gyerek nem hülye, csak kicsi...http://www.life.hu/intim/20150922-pilat-gabor-a-vilag-legboldogtalanabb-gyermekei-azok-akiknek-nincs-tennivalojuk.htmlSőt, a lelki tisztaságuk, ártatlanságuk okán több ponton jobbak, mint a felnőttek. Természetesen van egy rakás dolog, amit még nem akaszthatunk a nyakukba és bizony sok esetben ránk vannak szorulva. Viszont akármilyen jó képességekkel érkeznek, kevés vagy rossz iránymutatással viszonylag gyorsan el tudnak kallódni. Intim--Elcsattant az első csók a TV2 Ezek megőrültek! műsorában: Fotó!http://www.life.hu/intim/20150922-pumped-gabo-es-szogeczki-agi-kozott-elcsattant-az-elso-csok-a-tv2-ezek-megorultek-musoraban.html"Egy puszikát nyomhatsz a fejemre" - provokálta Szentgyörgyi Rómeót csapattársa, Szögeczki Ági a TV2 Ezek megőrültek! című műsorának keddi adásában. Akkor azonban még nem tudta, hogy Pumped Gabótól fogja megkapni azt a hőn áhított csókot ország, világ előtt. Intim--Ki akar jobban gyereket? A nő vagy a férfi? Hihetetlen, de az utóbbi...http://www.life.hu/intim/20150921-uj-trend-a-lathataron-amikor-a-ferfiak-akarnak-gyereket-es-a-nok-nem-biztosak-benne.htmlA populáris kultúra szerint a nők babamegszállott házisárkányok, akik a férfiakat egyfajta gyerekcsináló gépnek képzelik. És a férfiaknak igencsak résen kell lenniük, nehogy egy ragadozó „csapdájába" essenek, aki titokban kilyukasztja az óvszereket. Finomabban fogalmazva a gyengébbik nem képviselőinek leghőbb vágyuk, hogy gyűrű kerüljön az ujjukra, és mihamarabb családot alapítsanak. IntimThinkstockVerebes István beleszeretett a beosztottjába - "Rettenetes szemétségeket követtem el..."http://www.life.hu/intim/20150922-verebes-istvan-szinesz-rendezo-szerelemrol-rekasi-karollyal-es-pikali-gerdaval.htmlVerebes Rékasi Károllyal és Pikali Gerdával a múltról és a szerelemről beszélgetett. A József Attila Színház Boldogság című darabjának ugyanis ő a rendezője. Intim--Alföldi Róbert: "Ha egy gyerek odaáll a szülők elé, hogy az azonos neműeket szereti, a család sokkot kap"http://www.life.hu/intim/20150921-alfoldi-robert-elmondta-hogyan-testvere-hogyan-tudatta-a-szuleivel-homoszexualitasat.htmlA negyvenhét éves színész-rendező tavaly állt nyilvánosság elé, bevallva, ami már nyílt titok volt, és amire korábban már ő is többször utalt, miszerint homoszexuális. Alföldi diszkréten kezeli nemi identitását, nem haknizik vele, de ha úgy érzi, szükséges kiállnia a melegek mellett, megteszi.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy csábítja a szépséges Debreczeni Zita Giannit: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20150919-gianni-es-debreczeni-zita-olaszorszagban-nyaralnak-es-gyonyoru-fotokat-posztolnak.htmlZitán egyszerűen látszik, hogy ragyog a boldogságtól.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.