Hungary's Got Talent Puskás Peti Olaszország meglepetés romantika Róma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy római látogatással lepte meg szerelmét Puskás Peti a Hungary's Got Talent válogatása után.

A Nylon Group tagja, Eke Angéla nagyon örült párja ötletének, hiszen tudta, az élő show előtt kemény, munkával teli időszak vár rá.

Forrás: RTL Klub

„Csodás volt két napot Rómában tölteni együtt, egész nap sétáltunk és beszélgettünk, ami nagyon jól esett, hisz az utóbbi idők pörgésében erre nem volt lehetőségünk" – mesélte a Life.hu-nak Angi. A színésznő a Nylon Group másik tagjával, Márkus Sándorral megbeszélte, mindkettejükre ráfér egy kis pihenés. Ennyire azonban nem mentek könnyen a dolgok.

„Éppen a Vatikán felé tartottunk, amikor csörgött a telefonom, az RTL-ből hívtak rengeteg kérdéssel, teendővel. Először bepánikoltam, és lelkiismeret-furdalás gyötört, hogy ahelyett, hogy otthon lennék, én Rómában próbálok kikapcsolódni." Sanyi azonban Budapesten kezébe vette az irányítást, és ráparancsolt csapattársára, hogy pihenjen.

Forrás: RTL Klub

„Az volt a tervem, hogy amíg Angiék Rómában lesznek, én itthon sokat biciklizem, kicsit kivonulok a természetbe, hogy tiszta fejjel kezdjünk bele a próbákba" – vette át a szót Sanyi. Azzal azonban nem számoltak, hogy azonnal el kell kezdeniük a szervezést, intézkedést, előkészületeket.

„Nem akartam, hogy az amúgy is rövid vakációjuk ezzel teljen, hát magam kezdtem bele. Ami azért is volt jó, mert korábban nem ez volt az erősségem. Így, hogy magamra maradtam, nem volt más választásom, meg kellett oldanom a problémákat. Először azt sem tudtam hogyan csináljam, de egyre jobban kezdtem élvezni az intézkedést és most már tudom, hogy erre is képes vagyok."

Forrás: RTL Klub

Angi nagyon örült csapattársa, és egyben legjobb barátja segítségének. „Nem mondom, hogy könnyen el tudtam engedni magam Rómában, de megnyugtató volt, hogy Sanyi ilyen jól helyt állt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.