Ilyen irigylésre méltó párt még nem láttunk - Vitorlással járják a világot

Forrás: Instagram/captainandcharlie -
fotó vitorla szerelem Világ pár kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Smith és vőlegénye nem nevezhető egy mindennapi párnak. Pár hónapja úgy döntöttek, hogy kilépnek a megszokott mókuskerékből, és utazgatni fognak. 

A 29 éves modell és építész szerelme elhalasztották az esküvőjüket, eladták a Csatorna-szigeteken található házukat, majd vettek egy vitorlást. A pár azóta Európa legszebb mediterrán paradicsomait járja körbe. Voltak már Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Korzikán és Elba szigetén is. A napjuk nagy része abból áll, hogy búvárkodnak, függőágyban henyélnek és igazi különlegességeket esznek - írja a Daily Mail.

Forrás: Instagram/captainandcharlie

Charlie annyira beleélte magát a hajós életbe, hogy a szerelmét is Kapitánynak hívja. Mivel jelenleg egyiküknek sincs bevételi forrása, így az eladott tárgyaikból származott pénzből élnek. Amíg ez kitart, biztos a tengeren maradnak. A jegyespár jelenleg Barcelonában hajókázik, de karácsonyra a tervek szerint hazatérnek a családjukhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.