Nehéz dögösebbet találni, mint Mészáros Dóra dekoltázsa

szexi Mészáros Dóra szelfi dekoltázs
Irtó szexi fotóval lepte meg rajongóit a playmate, Mészáros Dóra. 

Nem véletlen, hogy rengetegen követik Mészáros Dóra közösségi oldalait, ugyanis a gyönyörű playmate rendszeresen megoszt magáról egy-egy igencsak forró fotót. Most egy leopárdmintás melltartóban tett így. Íme!

Forrás: Facebook/ Mészáros Dóra

Lady Gaga: "Megváltozott az életem, miután megerőszakoltak"http://www.life.hu/intim/20151213-lady-gaga-a-nemi-eroszakrol-beszelt.htmlA TimesTalk című műsor vendége volt Lady Gaga, akinek nemrég megjelent száma, a nemi erőszakról szóló 'Til It Happens To You nagy port kavart. Az énekesnő maga is átélte a borzalmat, néhány éve megerőszakolták. Őszintén beszélt erről.Intim--Szexi combfixben pózol a kétgyermekes modell, Abbey Clancyhttp://www.life.hu/intim/20151212-abbey-clancy-ketgyermekes-anyukakent-is-nagyon-dogos-combfixben-szexiskedik-a-modell.htmlHihetetlenül dögös szelfit posztolt magáról a brit anyuka. Bár csak pár hónapja szült, mégis bombaformában van! IntimOrigoÍme, 5 olyan mondat, amit a nők életük során biztosan hallanakhttp://www.life.hu/intim/20151212-ime-5-olyan-mondat-amit-a-nok-eletuk-soran-biztosan-hallanak-de-a-ferfiak-nem.htmlElképesztő videót készített egy amerikai hírportál, melyben különböző korú nők osztanak meg olyan mondatokat, amelyeket életük során mondtak már nekik, de amelyekről nehéz lenne elképzelni, hogy egy férfi lenne valaha is a célpontjuk. IntimThinkstockSzabályok, fegyelem és a mindent átfogó szeretet - Ezekre van szükség...http://www.life.hu/intim/20151211-pilat-gabor-szabalyok-fegyelem-es-a-mindent-atfogo-szeretet-ezekre-van-szukseg.htmlRégóta tanítják, mint a kutyakiképzés alapját, hogy a gazda legyen a falkavezér. De mitől vezér a falkavezér? És egyáltalán, hogy jön ez a gyerekneveléshez? IntimThinkstockSzívszorító: tükörre írta az okokat a férj, miért szereti a feleségéthttp://www.life.hu/intim/20151211-tukorre-irta-az-okokat-a-ferj-miert-szereti-a-feleseget.htmlAz okok, amiért szeretem a feleségem – ez az üzenet fogadta a tükrön a San Franciscóból hazatérő Molly Murphyt, akinek a férje így akarta tudtára adni érzelmeit, és jobb kedvre deríteni a depresszióval küzdő nőt.IntimOrigoEgyre közelebb kerül egymáshoz Ben Affleck és Sienna Miller?http://www.life.hu/intim/20151211-ben-affleck-es-sienna-miller-egymas-kezet-fogtak-kozos-filmjuk-forgatasan.htmlMindketten idén mondták ki a - kinek boldogító, kinek kevésbé - nemet, és mindkettőjük nehéz időszakon megy keresztül. Több külföldi lap szerint pedig egymás oldalán kezdik megtalálni a boldogságot. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.