Szingli pasi becsajozik: "Van, hogy úgy jó, ha csak egyetlen éjszaka az egész"

szex csajozás ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik szombat este felmerült az ötlet, hogy a megszokott kocsmánkat elhagyva menjünk el egy új helyre. Új hely, új vadászösvény! Ez idáig jó, de mégis hova? Két cimborámmal gyorsan előkaptuk a telefonokat, és vadul keresni kezdtük, hová lenne érdemes lenézni. Rövid böngészés és tanácskozás után egy belvárosi bár mellett tettük le a voksunkat, amiről már sokat hallottunk, leginkább nő ismerőseinktől. Hiszen ki tudná ezt náluk jobban?

Gyorsan hazaugrottunk, hogy egy fokkal alkalmasabb ruhát keressünk, és megbeszéltük, hogy ott találkozunk. A fülledt meleg és a hangos zene csaptak meg elsőnek, de rutinos koncertjáróként ennél több kellett volna, hogy meghátráljak. Rövid nézelődés után elkönyveltem, én vagyok az első kis társaságunkból, így jobb ötletem nem lévén a pult felé vettem az irányt. Hosszas lökdösődés és várakozás után kiabáltam egy sort a csapossal, mire megkaptam a piát, aminek a csillagászati árán már meg sem lepődtem, majd gyorsan kifaroltam a tömegből.

Az hamar feltűnt, milyen sok lány van a helyen, és szép számmal akadtak közöttük olyanok is, akik felkeltették a figyelmemet. Gondoltam, ha már itt vagyok, hasznosan is eltölthetem az időt, amíg a többiekre várok. Így hát elkezdtem felmérni, milyen lehetőségeim vannak az estére.

Forrás: Thinkstock

A legtöbb nőt hamar kizártam, mert vagy pasival voltak, vagy nagyon sokan vették körbe őket.

Már éppen elkönyveltem volna, hogy ma este lyukra futottam (nem a pozitív értelemben), amikor az egyik beülős bokszból egy eddig magát jól elrejtő ifjú hölgy került elő. A hely stílusától eltérő módon enyhén alteresen volt felöltözve. Nem egy hippit kell elképzelni, hanem egy csinos, de visszafogott kinézetű lányt. Az a típus, aki még maga sem tudja, mit rejteget igazán. Rövid kabát, bő póló, farmernadrág és egy kicsit magasított sarkú csizma... A tapasztalat azt mondatta velem, nincs időm megvárni, amíg rendel, és visszatér a többiekhez. Gyorsan beleittam a piámba, majd az egyik asztalon felejtettem, hogy kellő indokom legyen később keresztezni az útját.

Véletlenül pont egyszerre értünk a pult körül álló tömeg szélére, és a szerencsére éppen egymás mellé érkeztünk. Gyors pillantásváltás, mosoly, egy szia, egy gyors bók, ami csak egy fokkal jobb, mint az, hogy "szép a szemed". Aztán egy villámbemutatkozás, közben végig szemkontaktus. Tőle egy alig hallható, szia, egy próbálkozás, hogy elnyomja a mosolyt, kis elpirulás, amikor az nem sikerül, egy köszi, majd egy név. Innentől a recept viszont sokkal bonyolultabb.

Úgy kell szemtelennek lenni, hogy ne legyünk bántóak. Kérdezni, de úgy, hogy ne tudjon egy szóval válaszolni. A szemébe nézni, mosolyogni, és hagyni, hogy ő diktálja eleinte a ritmust (kész csoda, hogy nem pusztultunk ki a körülményes párzási tánc miatt). Majd fokozatosan átvenni az irányítást.

Forrás: Thinkstock

Szerencsémre sikerül egy értékelhető beszélgetést kihozni a helyzetből, ami addig tartott, amíg vissza nem kellett mennie a barátaihoz, ahol a többi lány már leplezetlenül bámult minket. Hát elköszöntem azzal az ígérettel, hogy még folytatjuk. Eközben befutott az egyik barátom, és szólt, hogy triónk harmadik tagja meggondolta magát, és inkább otthon marad (ilyen, amikor barátnője van az ember fiának).

Helyhiány miatt a fal mellett állva beszélgettünk, de nem igazán tudtam lekötni magam. Gondolataim rendre az iménti hölgy körül forogtak, és azon kaptam magam, hogy egyre többször nézek az asztaluk felé. Szerencsére nem kellett sokáig várnom, hogy reménybeli partnerem az egyik barátnőjével elhagyja az asztaltársaságukat, és odajöjjenek hozzánk.

Gyors bemutatások és bemutatkozások után a táncparkett felé invitáltam a kiszemeltemet. Eleinte lötyögés a parketten és nevetgélés, majd egyre több (egyre bátrabb) fizikai kapcsolat, végül már kifejezetten simulós tánc. A végére kicsit kimelegedve és fáradtan javasoltam, hogy menjünk ki a klub elé egy kis levegőzésre. Majd amikor láttam, hogy nincs ellenére az ötlet, kézen fogva kivezettem. Mire kiértünk, már kellően felbátorodtam, hogy előrébb gördítsem közös ügyünket.

Óvatosan közelebb húztam magamhoz, és ő csak annyira állt ellen, amennyire ilyenkor muszáj.

A keze helyett most már a teste köré fontam a kezem, és lassan közelebb hajoltam hozzá, hiszen ha mégsem akarná, most még megállíthatna. Legnagyobb örömömre azonban nem állított le, és az este további része már-már messze felülmúlta kezdeti reményeimet. Amikor reggel taxiba szálltam, hogy hazajussak, határozottan úgy éreztem, időnként megéri elhagyni a szokott helyet.

A különös az volt, hogy nem kértem el a számát, ő sem az enyémet, de nem is bántam igazán. Van, hogy úgy jó, ha csak egyetlen éjszaka az egész.

Szexfilmesből színész: 5 pornósztár, aki tudott váltanihttp://www.life.hu/intim/20151219-sasha-grey-sebil-kekilli-vad-katalin-szexfilmesbol-szineszek-pornosztarok-akik-tudtak-valtani.htmlKamera előtt eljátszani dolgokat nem könnyű: ezt a pornósok és a filmszínészek is meg tudják erősíteni. A két szakma között viszont nincs nagy átjárás, érthető okokból. Mi viszont mutatunk öt olyan esetet, amikor mégis megtörtént. IntimAFPNe légy nyuszi! Az elfogadás nem jelent beletörődést...http://www.life.hu/intim/20151216-pilat-gabor-ne-legy-nyuszi-az-elfogadas-nem-jelent-beletorodest.htmlSokszor azt mondják, hogy nagyon nehéz elfogadni a jelen élethelyzetet, a nehézségeket. Valójában ez éppen fordítva működik... Intim--A sminktelen Horváth Éva melleit csak egy nejlon takarja: Fotó!http://www.life.hu/intim/20151216-horvath-eva-amink-nelkul-es-a-melleit-is-csak-egy-nejlon-takarja-furcsa-foto.htmlIgazán furcsa képet tett közzé niylvános Instagram oldalán Horváth Éva.Intim--"Egymáshoz joguk van. És a munkához is!"http://www.life.hu/intim/20151216-pilat-gabor-akos-ide-akos-oda-egymashoz-is-joguk-van-es-a-munkahoz-is.htmlAmikor az ápoltak hatalmukba kerítik az elmegyógyintézetet, az még nem a lélek győzelme a zsarnokság felett... Intim--A sorsod ellen tenni nem tudsz, de együttműködni vele bármikorhttp://www.life.hu/intim/20151215-pilat-gabor-a-sorsod-ellen-tenni-nem-tudsz-de-egyuttmukodni-vele-barmikor.html"Aludtam. Azt álmodtam, hogy az élet csupa élvezet. Felébredtem. Azt tapasztaltam, hogy az élet csupa szolgálat. Szolgálok. Most már azt tapasztalom, hogy a szolgálat az élvezet." IntimThinkstockA nagy mell önmagában már Jolly Joker? Fókuszban a derék és a csípőhttp://www.life.hu/intim/20151214-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-fokuszban-a-derek-es-a-csipo-a-nagy-mell-onmagaban-jolly-joker.htmlVan, aki a mérlegre esküszik, és van, aki néhány edzés után bizakodva kapja elő a mérőszalagot (sikerült-e lefaragni a derék–csípő–comb–egyéb problémáshely-körfogatból), megint mások pedig számok helyett a tükör(képük)nek hisznek. Igen, mi, nők, időről időre akkor is megejtjük ezt a procedúrát, ha épp nem fogyókúrázunk vadul. De vajon milyen alkatú nőket találnak vonzónak a férfiak? IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.