Így parodizálják ki a meztelenséget a balett-táncosok

meztelen tánc balett paródia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a sztárok világában, hanem a színpadon is egyre népszerűbb a pucérkodás. Bár a színházban általában nem öncélúan válnak meg a ruháiktól, talán mégis kezd kissé túlságosan sok lenni a meztelenkedés.

Vicces videóban parodizálja ki két balett-táncos az egyre inkább népszerű meztelenkedést. Manapság már mindenki ledobja a textilt, akkor is, ha azzal semmilyen célja nincs. A színpadon, főként a kortárs tánc él ezzel az eszközzel. Valószínűleg erre az elterjedő trendre reagálnak ebben a videóban, ahol drónokkal takarják ki a táncosok intim testrészeit.

Jennifer Lopez kipakolta a melleit - Micsoda fotó!http://www.life.hu/intim/20160211-jennifer-lopez-kozszemlere-tette-a-kebleit-melyen-kivagott-ruhaban-pozol-az-enekesno.htmlAz énekesnő a Las Vegasi-i koncertturnéja végső állomásán döntött úgy, hogy megmutatja kebelit a közönségnek is. Intim--Öt elképesztő tárgy, amivel a nők maszturbálnakhttp://www.life.hu/intim/20160211-ot-elkepeszto-es-furcsa-targy-amivel-a-nok-maszturbalnak.htmlAz öröm iránti vágy kreatívvá teszik a hölgyeket. Olyan dolgokat is használnak, hogy csúcsra juttassák magukat, amire nem is gondolnál! IntimThinkstockÍgy festenek a világsztárok ébredés után - Intim fotósorozat!http://www.life.hu/intim/20160211-igy-festenek-kedvenc-sztarjaid-reggel-nezd-meg-oket-a-kadban-es-az-agyukban-fotosorozat.htmlA fotógráfus, Véronique Vial a világ egyik legszerencsésebb emberének mondhatja magát. Összeszedett megannyi hírességet, és megmutathatta őket úgy, ahogy valószínűleg még soha senki nem láthatta. Intim--Micsoda fotó! Tóth Gabi dögös dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/intim/20160211-toth-gabi-enekesno-dogos-dekoltazst-villantott.htmlAz énekesnő fodrászát köszöntötte egy fotóval, amelyen férfiszíveket megdobogtató, mélyen kivágott felsőt visel. Intim--Csomor Csilla: “Beletörődtem már, hogy nem lett gyerekem”http://www.life.hu/intim/20160211-csomor-csilla-mar-beletorodott-abba-hogy-nem-lett-gyermeke.htmlA színésznő néhány hete töltötte be az ötvenet, de egyáltalán nem zavarja, hogy ennyi idős lett. Méltósággal viseli a korát. Intim--"Csodás évek voltak" - Így esett szerelembe Varga Izabellahttp://www.life.hu/intim/20160211-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-tuzhelytisztitas-kozben-esett-szerelembe.htmlA Barátok közt sztárja férjét egy odakozmált tejnek köszönheti. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.