Erdélyi Mónika: "Egy nőnek akkor is jár a teljes élet, ha egyedül van"

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
édesanya műsorvezető párkapcsolat Erdélyi Mónika szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárjának életében többször is voltak már hullámvölgyek, de mindig talpra tudott állni. Rendezte az anyagi ügyeit, a magánéletét, és a tévéképernyőkön is újra rendszeres szereplő. 

Az elmúlt években Mónika szakított élettársával, és pillantok alatt munkanélküli, egyedülálló nő vált belőle. Bár sokan összeomlottak volna, az édesanya nem tehette ezt meg kislánya előtt, így úgy döntött, hogy kezébe veszi az irányítást - írja a Best.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Nem én választottam, hogy egyedül legyek, ezt senki sem vállalja önként. Épelméjű nő vagy férfi nem akarhatja, hogy az összes anyagi teher és a gyermeknevelés minden nyűgje ráháruljon.

A világ úgy van kitalálva, hogy az ember mellett legyen egy társ, aki kiegészíti, aki jó abban, amiben a másik gyenge, és fordítva.

Iszonyatosan megszenvedtem én is a válást, nem tagadom. Aztán gondolkodtam, és arra a következtetésre jutottam, hogy két lehetőségem van. Vagy összeomlok, és fellármázom a családomat, a szomszédokat, bárkit, hogy segítsen rajtam, vagy egyszerűen fenékbe rúgom magam, és azt mondom: Mónika, állj fel, ne engedd el magad, neked és a gyerekeidnek akkor is jár a teljes, normális élet, ha férfi nélkül marad" - mesélte a műsorvezető.

Blac Chyna fenekénél még biztos nem láttál nagyobbat!http://www.life.hu/intim/20160212-blac-chyna-sztriptiztancosno-hatalmas-fenekkel-unnepelte-otmilliomodik-kovetojet.htmlA 27 éves hölgyemény máshogyan nem is ünnepelhette volna meg ötmilliomodik követőjét, mint azzal, hogy kivillantja hátsóját!Intim--Hoppá! Egy szál alsógatyában pózol Ronaldohttp://www.life.hu/intim/20160212-cristiano-ronaldo-egy-szal-alsogatyaban-feszit.htmlCristiano Ronaldo úgy, ahogyan még sohasem láttuk: egy szál alsógatyában, kockahasa pedig a szivárvány minden színében pompázik, a szexi focistát ugyanis festékporral hintették be. IntimAFPKülönleges helyen ünnepli a Valentin-napot Pál Déneshttp://www.life.hu/intim/20160211-pal-denes-enekes-kulonleges-helyen-unnepli-a-valentin-napot.htmlPál Dénes nem a szó klasszikus értelmében ünnepli a Valentin-napot: kedvesével nem kötik alkalomhoz, hogy apró ajándékokat vegyenek egymásnak. Intim--Hosszú Katinka: "3 éve nincs olyan nap, hogy ne lettünk volna együtt"http://www.life.hu/intim/20160211-hosszu-katinka-uszono-es-ferje-shane-tusup-3-eve-nincs-olyan-nap-hogy-ne-lettunk-volna-egyutt.html"Úgy ébredünk, mint férj és feleség, de az edzésen már teljesen más szerepben vagyunk" - mesélte az úszónő, aki hosszú idő után adott interjút. Méghozzá közöset a férjével, Shane Tusuppal. Intim--Ryan Reynolds és felesége egy év után újra megjelentek a nyilvánosság előtt http://www.life.hu/intim/20160210-ryan-reynolds-es-blake-lively-egymast-olelgetve-vonult-vegig-a-voros-szonyegen.htmlA színész és kedvese a Deadpool című képregényfilm New York-i premierjén tündököltek együtt a vörös szőnyegen hosszú kihagyás után. Intim--Mihalik Enikő bájait egy szál ruha sem takarjahttp://www.life.hu/intim/20160210-mihalik-eniko-meztelen-kepet-posztolt-magarol-instagramra.htmlA gyönyörű modell teljes természetességgel és lazasággal pózol meztelenül is a kamera előtt. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.