Madonnát a saját személyi edzőjével csalták

Forrás: AFP/Francois Guillot -
szerelem megcsalás Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő koncertturnéjának Fülöp-szigeteki állomásán vallotta be közönségének a fájdalmas esetet. Évekig dolgozott együtt a trénerrel, amikor fény derült a titokra.

Madonna éppen a Rebel Heart Tour nevezetű turnéjával járja a világot. A Fülöp-szigeteki állomáson 20 ezer fős közönségével egy igazán intim titkot is megosztott.

Forrás: AFP/Francois Guillot

A díva magánéletének egy fájdalmas pontjáról számolt be előadása közben. Elmesélte, hogy öt éven keresztül dolgozott együtt egy kitűnő edzővel, azonban munkakapcsolatuknak végett kellett vetnie - írja a NY Daily News.

Az edző valószínűleg Nicole Winhoffer volt, de a barát kilétét rejtély övezi. Az énekesnő korábbi kapcsolatai közül vagy a 28 éves Brahim Zaibat lehetett a csalfa, akivel 2013-ban szakítottak, vagy pedig a 28 éves Timor Steffens, akivel Madonna 2014-ben szakított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.