Feleségül ment a spermadonorhoz, akitől a kislánya született

Forrás: Facebook/Aminah Hart -
esküvő házasság spermadonor feleség kislány férj gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy melbourne-i nő azután találkozott a férfival, akihez később hozzáment, hogy előtte már megszületett tőle a kislánya.

Akár egy furcsa romantikus film, úgy végződött Aminah Hart története. A Melbourne-ben élő asszony két fiúgyermeke elvesztése után döntött úgy, hogy részt vesz egy lombikprogramban, és egyedülálló édesanyaként neveli fel születendő gyermekét.

Forrás: Facebook/Aminah Hart

A kezelések sikeresek voltak, Aminah kislánya, Leilah pedig 2012 augusztusában meg is született. Aminah-t ezután kezdte el foglalkoztatni a gondolat, mennyire fontos lenne lánya életében egy édesapa. Úgy döntött, felkeresi gyermeke névtelen spermadonorját, aki a spermabanknál kitöltött űrlapjában jelezte, hogy szeretné, ha a már megszületett gyereke 18 éves kora előtt felvenné a kapcsolatot vele.

Scott Anderson - a vérszerinti édesapa - a kis Leila első születésnapja után találkozott a gyermekkel és édesanyjával. A találkozások rendszeresek lettek, Aminah és Scott pedig lassan egymásba szerettek, és tavaly decemberben egy romantikus esküvő keretei között össze is házasodtak egymással. A szertartáson a kis Leila volt a koszorúslányuk.

A világ legfurcsább családjai

Mennyire fontos a klasszikus családminta a gyerekek számára? Vannak, akik fittyet hánynak a konvenciókra, és egészen különös módját választották a családi életnek – hogy működik-e? A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.