Egy fiatal pornós vallomása: "A társadalom teljesen kitaszított magából"

Forrás: Instagram/breeolson -
felnőtt film pornó szex iskola társadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rachel Marie Oberlin 19 évesen kezdett felnőttfilmekben dolgozni. Ma már abbahagyta a dolgot, de elmondása szerint kiközösítetten, és megszégyenítve él. 

A fiatal nő korábban orvosi előkészítőre járt, de pár hónap múlva otthagyta a pornózásért. Akkor úgy érzete a sok pénz megváltoztatja majd az életét, de hamar rájött, hogy az anyagi javakon kívül nem sok jóra számíthat. Rachel azóta nem tud szabadulni a múltjától, munkát és új barátokat is nehezen talál. Most nyilatkozott egy tengerentúli lapnak az átélt élményeiről, és az érzéseiről - írja a Dailydot.

Forrás: Instagram/breeolson

"Mióta nem pornózom, hallgatok. Muszáj, mert olyan diszkrimináció, fenyegetés, depresszió illetve megaláztatás ért, hogy nem mertem kamera elé állni. Sokan nem mernek beszélni arról, ami bántja őket, és ez nem jó. A társadalom teljesen kitaszított magából!

Amikor 19 évesen belekerültem az iparba, csak kísérleteztem a szexualitásommal. Izgalmasnak tűnt. Elmentem Los Angelesbe, hogy kipróbáljam magam egy forgatáson, és nem hittem el, mennyi pénzt kapnak ezért az emberek.

Otthagytam az iskolát és felnőttfilmezni kezdtem. Nem a pornó tett tönkre, hanem a környezetem - nyilatkozta a fiatal nő, aki ma már nem dolgozik a szakmában.

Extrém módszerrel mentette meg válságba került házasságát a párhttp://www.life.hu/intim/20160325-igy-kerulte-el-a-valast-a-valsagban-levo-paros.htmlEgy angol pár éveken keresztül boldog házasságban élt, amikor hirtelen rémálommá vált az életük. Ekkor támadt egy furcsa ötletük, aminek hála megmentették a kapcsolatukat. Intim--Itt a segítség a kis péniszű férfiaknak - akár 6.5 centiméter pluszt is ígérhttp://www.life.hu/intim/20160325-penisznagyobbito-mutet-az-uj-szenzacio-par-millioert-centiket-no-a-penisz.htmlDr. James Elist 2004 óta dolgozik egy olyan módszeren, mellyel segíthet a kis péniszű uraknak. A hírek szerint biztonságos, és akár 6.5 centiméterrel is megnövelheti a nemi szerv hosszát. Intim--Alessandra Ambrosio meztelen képeitől megolvadt a monitorunkhttp://www.life.hu/intim/20160323-alessandra-ambrosio-megmutatta-meztelen-testet.htmlA 34 éves modell csodásan fest, nem is csoda, hogy büszkén mutatta meg meztelen testét a világnak. IntimOrigoPucéran bújkált egy hotelben az új Supermanhttp://www.life.hu/intim/20160324-puceran-bujkalt-egy-hotelben-az-uj-superman.htmlSupermannek a jelek szerint civilben is elég izgalmas az élete, hiszen nem mindennapi kihívások érik. A színész, Henry Cavill egy éjszakai talk show-ban minderről pikáns részleteket oszott meg a nagyközönséggel. Intim--Molnár Tibor, Tóth Gabi szerelme: "Gabi olyan, mint egy kis feleség"http://www.life.hu/intim/20160324-toth-gabi-enekesno-szerelme-molnar-tibor-szerint-olyan-mint-egy-kis-feleseg.htmlAz X-Faktorból megismert Tha Shudras zenekar tagja őszintén beszélt Tóth Gabiról és egyre harmonikusabb párkapcsolatukról. Intim--Tolvai Reni ezzel a fotóval beindította a rajongókat http://www.life.hu/intim/20160322-tolvai-reni-megmutatta-erzeki-ajkait-a-rajongok-fantaziaja-azonnal-beindult-foto.htmlAz énekesnő pikáns bejegyzése több követője fantáziáját is felkeltette, és ennek hangot is adtak a közösségi oldalán. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.