Michelle Rodriguez halál Paul Walker veszteség érzés fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő először beszélt barátja elvesztésének fájdalmáról, és arról, hogyan vészelte át ezt a mindenki számára nehéz időszakot.

Paul Walker tragikus halálát senki sem tudta könnyen átvészelni. Michelle Rodrigez elbújt a világ elől, amikor a baleset megtörtént, és saját bevallása szerint kissé őrültként is viselkedett.

Forrás: AFP/Loic Venance

“Amikor elvesztettük Pault, egy évig úgy viselkedtem, mint egy állat. Elrejtettem magam, és úgy éreztem, hogy féltékeny vagyok, amiért ő ment el hamarabb” - mesélt a színésznő arról a sötét időszakról, hozzátette, eközben küzdött, hogy érezze, ő életben van.

“Sokat tivornyáztam akkoriban, kicsit úgy viselkedtem, mint egy őrült. Próbáltam figyelmen kívül hagyni az érzéseimet. Csak utaztam és szexeltem. Sok olyan dolgot tettem akkor, amit ma már nem tennék”

- idézte a Mirror Michelle Rodriguez szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.