3 nyilvános hely, ahol soha ne akarj hancúrozni a pároddal

párkapcsolat szex baktérium fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb pár szeret olyan helyeken szeretkezni, amik kissé eltérnek az átlagtól. Persze ez nem mindig jó döntés, hiszen könnyedén elkaphatunk különböző fertőzéseket, ha nem vigyázunk kellőképpen. Összeszedtünk három olyan helyszínt, ahol nem érdemes letolni a bugyit. 

A repülőgép mosdója

A legrosszabb választás. Rengeteg baktérium telepszik meg az ilyen illemhelyek környékén, mivel naponta több ember is használja. Ráadásul nem mindenki mos kezet, ezért nem tudni, hogy előtted nem egy súlyos fertőzéssel küzdő utas használta-e a vécét.

Forrás: Dreamstime

Moziterem

Az üléseket és karfákat nem sűrűn takarítják, így pedig bármit összeszedhetsz. Ha már alig bírtok magatokkal, inkább hagyjátok ott a filmet, és otthon essetek egymásnak.

Vízpart

A vízparton madárürülék, szennyvíz és szemét is bőven található, ezért nem érdemes egymáson hemperegni a homokban. Több tanulmány is kimutatta, hogy a part sokszor piszkosabb, mint a víz. A homokban való szex hasmenést, és különböző fertőzéseket okozhat.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.