Kiderült! Ezért nem fogja soha egymás kezét Vilmos herceg és Katalin hercegné

megjelenés házasság kézfogás hivatalos látogatás párkapcsolat Katalin hercegné Vilmos herceg szerelem nyilvánosság kézen fogva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy megkérdezett szakértő szerint nem a kapcsolatuk fokmérője, hogy a hercegi pár nyilvánosan nem érintkezik egymással. Íme, a magyarázat. 

A Vilmosról és Katalinról készült fényképekről szinte sugárzik, hogy a fiatal házaspár mennyire szereti és tiszteli egymást, ám csak elvétve látni őket, hogy megérintik egymást, netán megfogják egymás kezét.

Forrás: AFP/Biju Boro

Furcsa szokások a világ körül

Ha turistaként egy idegen országba látogatsz, érdemes képben lenned néhány helyi szokással és íratlan törvénnyel. Egy óvatlan mozdulat, amely az egyik városban teljesen hétköznapi és megengedett, könnyen lehet, hogy máshol tiltott, és súlyos büntetést von maga után. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.