5 dolog, ami miatt még jobban beléd esik a pasid

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat férfi szerelem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogadd meg őket, és láncold magadhoz örökre a szerelmedet!

Meg tudod nevettetni

Amit annak idején Marilyn Monroe is megmondott, az a srácok esetében is igaz: ha meg tudsz nevettetni egy nőt, akkor bármit meg tudsz vele tenni. A férfiak pontosan ugyanígy működnek.

Forrás: Thinkstock

Ha hosszú időt külön kell töltenetek

A távolság miatt csak még közelebb kerültök egymáshoz. Ilyenkor jön rá, mennyire hiányzol mellőle.

Észbontó orgazmusban részesíted

Bár a mondás szerint minden férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út, mi ezt kiegészítenénk még azzal, hogy a péniszét sem érdemes elhanyagolnod, ha magadba akarod bolondítani a férfit. Hogyan fogj hozzá? Íme, a Life.hu tippjei.

Forrás: Dreamstime

Egy nagy veszekedés után

Nem azt mondjuk, hogy állandóan veszekedned kell vele ahhoz, hogy még jobban beléd szeressen a pasid, ám látni azt, hogy képes vagy szembeszállni vele azért, hogy jobb legyen a kapcsolatotok, igazán felemelő érzés lehet neki is – ez azt jelzi számára, hogy ő fontos neked.

Ha van egy olyan tökéletes randinapotok

Amikor minden pont úgy alakul, ahogyan azt elterveztétek: séta a parkban, vacsora, mozizás, esetleg otthoni filmnézés az ágyból... Lehet, nem is terveztétek el, mégis remekül éreztétek magatokat egymás társaságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.