Íme, 3 dolog, amit minden férfi akar a barátnőjétől

Forrás: Dreamstime -
boldogság párkapcsolat szex szerelem tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan lehetne boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatom? Vajon mit akarnak a férfiak a szexen kívül? Ezekre a kérdésekre próbált választ találni a Psychology Today, melyből egy érdekes kutatás született. Íme, a végeredmény.  

Légy spontán

Ne agyalj és kattogj egy ötleten órákig! Gyors szex az autóban, netán egy hétvégi kiruccanás a haverokkal? Semmire ne mondj nemet, hiszen így egy idő után unalmassá válik a kapcsolatotok. A pszichológusok szerint a férfiak szeretik a játékosságot és a spontán reakciókat.

Legyél magabiztos

Az önbizalomhiány sokszor nagy szerelmeket tesz tönkre. Ha egy nő folyamatosan arra használja a pasiját, hogy önmagát igazolja saját maga előtt, akkor ezt egy idő után az egyik fél biztosan megelégeli. Ki szeretne egy olyan nővel lenni, aki nem elégedett a saját testével?

Ne csüngj állandóan a pasid nyakán

Buli a barátokkal? Ne kösd gúzsba és tartsd őt otthon különböző módszerekkel. Neked sem esne jól, ha a szerelmed mindig a négy fal közé akarna zárni. Engedd el bátran, hiszen ha nem adott rá okot, miért válnál házisárkánnyá?

/1503/Az_ig201531012330

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.